Schimbare racord flexibil esapament sistemului de evacuare

Ondulatorul masinii dumneavoastra este o componenta vitala a sistemului de evacuare. Acesta leaga colectorul de evacuare de toba de esapament si ajuta la absorbtia vibratiilor si la reducerea zgomotului. In timp, temperaturile extreme de temperatura fac ca aceasta teava flexibila sa se uzeze si sa se fisureze, ceea ce poate cauza o serie de probleme, pe care le vom discuta in continuare.

Inlocuirea ondularilor de esapament: Ce este si de ce este necesara aceasta teava?

Tubulatura ondulata este un furtun flexibil fabricat dintr-o varietate de materiale, inclusiv cauciuc, otel inoxidabil si materiale compozite. Acesta este conceput pentru a absorbi vibratiile si a reduce zgomotul din sistemul de evacuare. Tubulatura ondulata este amplasata intre colectorul de evacuare si amortizorul de zgomot.

Inlocuirea onduleului din toba de esapament implica dezasamblarea partii inferioare a masinii si, uneori, a convertizorului catalitic, dupa care se indeparteaza vechiul onduleu si se instaleaza cel nou.

Cum stii daca ai nevoie de inlocuirea ondularii tevii de admisie?

O ondulatie uzata poate cauza o serie de probleme, printre care:

  • O ondulatie uzata poate duce la scurgeri de gaze de esapament, care pot provoca zgomote puternice.
  • O ondulatie zbarcita restrictioneaza fluxul de aer catre motor, ceea ce poate cauza probleme de performanta. Acesta este momentul in care este necesara inlocuirea ondularii pompei de benzina!
  • O conducta flexibila uzata poate dezvolta gauri in ea, din care apar scurgeri. O astfel de uzura este insotita de mirosuri de arsura in habitaclu.
  • Un ondulator defect poate deteriora motorul. Daca gazele scapa din ondulator inapoi in motor, se poate acumula funingine in cilindri, reducand grav eficienta motorului.

Daca observati oricare dintre aceste simptome, inlocuirea ondulatoarelor sistemului de evacuare este o necesitate!

Nu sunteti sigur unde sa va inlocuiti ondulatiile de esapament la un pret redus? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Inlocuirea ondulatoarelor este o reparatie relativ ieftina si simpla, care va contribui la imbunatatirea performantelor masinii dumneavoastra si la prevenirea deteriorarii costisitoare a motorului. 

Iar noi va putem ajuta cu inlocuirea! Atelierul nostru de reparatii auto Anvelopele va ofera calitate si rapiditate la inlocuirea ondulatorului de esapament la un cost redus! Suntem pregatiti sa efectuam orice reparatie a sistemului de evacuare. Inlocuirea ondularii mufflerului, indepartarea, instalarea, inlocuirea convertizorului catalitic, inlocuirea filtrului si multe altele!

Sunteti interesat de inlocuirea ondularii amortizorului de zgomot fara sudura, trebuie sa contactati operatorii nostri la +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Schimbare racord flexibil esapament 1Schimbare racord flexibil esapament 2Schimbare racord flexibil esapament 3Schimbare racord flexibil esapament 4Schimbare racord flexibil esapament 5Schimbare racord flexibil esapament 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png