Vopsirea caroseriei auto

Masina dvs. este unul dintre cele mai valoroase bunuri. Nu este doar o modalitate de a va deplasa, ci si o expresie a caracterului dumneavoastra. Asadar, atunci cand vopseaua masinii dvs. incepe sa se decoloreze sau sa se crape, merita sa remediati problema cat mai curand posibil.

Aici va poate ajuta vopsirea caroseriei auto. Vopsirea caroseriei auto este procesul de aplicare a unui nou strat de vopsea pe suprafata caroseriei masinii dumneavoastra. Este o modalitate excelenta de a reda frumusetea originala a masinii dvs., de a o proteja de intemperii si de a-i conferi un aspect actualizat.

Pictura corporala auto: nuantele procesului.

Vopsirea caroseriei auto se poate face in diferite moduri, in functie de gravitatea daunelor si de rezultatul dorit. In unele cazuri, o simpla vopsire de baza poate fi suficienta. In alte cazuri, este posibil sa fie necesara revopsirea intregii masini.

Cel mai comun tip de vopsire a caroseriei auto se numeste sistem de acoperire dubla. Acest sistem presupune aplicarea a doua straturi de vopsea: vopsea colorata si vopsea de protectie. 

Alte tipuri de vopsire a caroseriei includ vopseaua intr-o singura etapa si vopseaua metalica. Vopseaua intr-o singura etapa este o optiune mai putin costisitoare care nu este la fel de durabila ca si acoperirea dubla. 

Vopseaua metalica contine fulgi metalici care confera vopselei un aspect stralucitor.

De ce ar trebui sa vopsiti caroseria masinii dumneavoastra?

Exista multe motive pentru care puteti avea nevoie de servicii de vopsire auto. Iata cateva dintre cele mai frecvente motive:

  • Pentru a restabili frumusetea originala a masinii dvs.
  • Un strat de protectie va mentine masina in siguranta in fata conditiilor naturale.
  • Vopsirea auto creste valoarea de revanzare a masinilor.
  • Pentru a ascunde zgarieturile, loviturile minore si alte daune.
  • O schimbare majora a culorii masinii dumneavoastra.
  • Pentru a conferi masinii dvs. un aspect personalizat.

Nu stiti unde se realizeaza vopsirea caroseriei la un pret mic? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Vopsirea caroseriei auto este o modalitate excelenta de a imbunatati aspectul si protectia masinii tale. Daca vopseaua masinii dvs. arata putin uzata, este timpul sa luati in considerare vopsirea caroseriei.

La atelierul nostru de caroserie auto din Anvelopele, va asteapta preturi mici si lucrari de vopsire de inalta calitate! Pentru noi vopsirea intregii caroserii este un proces consacrat, de aceea pretul vopsitoriei caroseriei in service-ul nostru este cel mai mic din Chisinau!

Sunteti interesat de caroserie? Vrei sa afli lista de preturi pentru caroserie? Poti sa te adresezi operatorilor nostri la numarul +373 60 336 236 pentru consultatii si programari. Acestia va vor raspunde la orice intrebare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Vopsire caroserie 1Vopsire caroserie 2Vopsire caroserie 3Vopsire caroserie 4Vopsire caroserie 5Vopsire caroserie 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png