Lustruire zgarieturi auto

Pret: din 3500 lei

Ca urmare a functionarii oricarei masini, de-a lungul timpului, pe ea apar zgarieturi, aschii si lovituri. Pentru a readuce masina la stralucire, aspectul frumos este posibil numai cu un astfel de serviciu precum lustruirea masinii.

Procesul de lustruire necesita mult timp, dar rezultatul muncii de la un bun maestru merita. Dupa procesul de lustruire, masina pare sa prinda o noua viata. daca iti operezi masina de mult timp, dar nu ai lustruit-o niciodata, atunci ar trebui sa te gandesti la asta, rezultatul final te va surprinde si te va incanta foarte mult.

Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate inalta si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Lustruire auto 1Lustruire auto 2Lustruire auto 3Lustruire auto 4Lustruire auto 5Lustruire auto 6
Inregistrarea serviciului
De ce iti lustruiesti masina? De ce iti lustruiesti masina?

Necesitatea lustruirii masinii este de a pastra aspectul interior al vehiculului. Toate lucrarile sunt efectuate pentru a oferi masinii un aspect atractiv.

Cand ar trebui sa-ti lustruiesti masina? Cand ar trebui sa-ti lustruiesti masina?

Lustruirea masinii ar trebui sa fie folosita in cazurile in care masina a fost folosita o perioada lunga de timp, invelisul sau a cedat la schimbare si are, de asemenea, multe daune.

Unde in Moldova sa folosesti serviciul de lustruire auto? Unde in Moldova sa folosesti serviciul de lustruire auto?

Serviciul de lustruire auto este pregatit pentru a fi oferit de catre specialistii serviciului Chisinau de pe Maria Dragan 1/1. Personalul angajeaza angajati cu inalta calificare care sunt pregatiti sa ofere servicii de calitate la preturi competitive.

Cum sa faci o programare la centrul tau de service auto? Cum sa faci o programare la centrul tau de service auto?

Exista doua moduri de a va inregistra la noi. Trebuie sa completati o cerere de pe site sau sa sunati direct la service auto la +373 60 336 236.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png