Instalarea luminilor de ceata

Farurile de ceata sunt un element de siguranta care va ajuta sa vedeti mai bine in conditii de vizibilitate redusa, cum ar fi ceata, ploaia sau zapada. Acestea sunt montate jos, in partea din fata a vehiculului, astfel incat fasciculele de lumina sa fie directionate in jos pe suprafata drumului. Acest lucru ajuta la reducerea stralucirii si la imbunatatirea vizibilitatii drumului din fata.

Instalarea farurilor de ceata: Tipuri si caracteristici.

Luminile de ceata vin de obicei fie cu halogen, fie cu LED-uri. Luminile de ceata cu halogen sunt mai ieftine, dar nu ofera la fel de multa lumina ca luminile de ceata cu LED. Luminile de ceata cu LED sunt mai scumpe, dar dureaza mai mult si stralucesc mai puternic.

De ce aveti nevoie de instalarea farurilor de ceata?

Luminile de ceata va pot ajuta sa vedeti mai bine in conditii de vizibilitate redusa, ceea ce va poate ajuta sa evitati accidentele. De asemenea, va pot ajuta sa vedeti mai repede alte vehicule si obstacolele de pe drum, oferindu-va mai mult timp pentru a reactiona.

Avantajele luminilor de ceata:

  • Vizibilitate imbunatatita in conditii meteo nefavorabile.
  • Reducerea stralucirii.
  • Siguranta sporita.
  • Durata de viata mai lunga.
  • Lumina stralucitoare.

V-ati dat seama ca masina dvs. are nevoie de instalarea farurilor de ceata la un pret redus? Anvelopele Auto Service va sta la dispozitie!

Daca locuiti intr-o zona cu vizibilitate redusa, luminile de ceata sunt un element de siguranta valoros. Iar Anvelopele Service Auto va poate ajuta cu o gama completa de procese de instalare a farurilor!

Daca va intereseaza intrebarea "Cat costa instalarea farurilor de ceata?", pretul lucrarii va varia in functie de tipul de faruri si de tipul de vehicul. Spuneti ca conectarea luminilor de ceata prin intermediul unui releu va costa putin mai scump decat conectarea directa.

De asemenea, oferim un set de servicii suplimentare pentru lucrul cu lumina. In service-ul nostru auto maestrii efectueaza vopsirea, lustruirea sticlei, blindarea farurilor de ceata cu folie.

Daca sunteti interesat de oferta noastra, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultari si programari. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Instalarea luminilor de ceata 1Instalarea luminilor de ceata 2Instalarea luminilor de ceata 3Instalarea luminilor de ceata 4Instalarea luminilor de ceata 5Instalarea luminilor de ceata 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png