Diagnosticarea motoarelor de automobile

Pret: din 500 lei

Chiar si cea mai moderna masina, cu functionare corecta va incepe sa se defecteze in timp. Diagnosticarea motoarelor de automobile periodica permite sa detectati defectele la timp si sa le corectati ei. Este important sa intelegeti ca diagnosticarea motorului poate detecta chiar si o defectiune neinsemnata intr-un stadiu de inceput, care se atrage urmari mai grave. 

Cand este necesara verificarea performantei motorului

Starea vehiculului trebuie verificati in mod regular. Uneori trebuie efectuata verificarea functionarii corecte a motorului pentru a detecta defectiunile intr-un stadiu initial. Toate procedurile trebuie sa fie realizate in service auto specializat. Nu incercati sa faceti singuri verificarea performantei motorului daca nu aveti experienta. In general, verificarea functionarii corecte a motorului se efectueaza daca prezente urmatoarele simptome:

 • unitatea de forta are dificultati la pornire;
 • exista esecuri permanente;>
 • forta slaba;
 • cresterea consumului de combustibil;
 • consumul de ulei a crescut;
 • sunete si zgomote necaracteristice.

Exista doua metode de corectare a defectiunilor - inspectia vizuala si auditiva si diagnoza computerizata auto. Cel mai bine este sa utilizati ambele metode. 

Diagnosticarea defectiunilor motorului in auto service

Cel mai bine este sa contactati cu profesionist calificat, pentru ca diagnosticarea defectiunilor motorului de catre profesionisti va fi efectuata mai rapid, la un standard mai ridicat si intr-un interval de timp mai scurt. Nu este posibil sa efectuati singur astfela procedura. Pentru a efectua aceasta procedura, este nevoie nu numai de experienta, dar si echipament special. Aveti nevoie de un adaptor, computer de bord si scanner de diagnosticare. Diagnosticarea motorului masinii de la  mecanic calificat va va economisi timpul si va da efect maxim. Pret la diagnostica motor depinde de starea auto.

Sfaturi de la specialistii nostri din auto service

Diagnosticarea motorului regulara la eradicarea problemei in stadiile initiale. Nu ignorati probleme! Faceti diagnostic motor in chisinau la service auto la Buiucani de cea mai buna calitate. Daca doriti sa aflati pret la auto diagnostica motor sunati la numarul de telefon + 373 60 336 236.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea motorului 1Diagnosticarea motorului 2Diagnosticarea motorului 3Diagnosticarea motorului 4Diagnosticarea motorului 5Diagnosticarea motorului 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot folosi serviciul de diagnosticare a motoarelor din Chisinau? Unde pot folosi serviciul de diagnosticare a motoarelor din Chisinau?

Diagnosticarea motorului auto poate fi efectuata in atelierul nostru de reparatii auto de pe Calea basarabiei 46. Echipa noastra este formata din mecanici auto cu experienta, pregatiti sa ofere servicii de calitate la preturi accesibile.

Cum se verifica performanta motorului? Cum se verifica performanta motorului?

Verificarea motorului are loc in mai multe etape:

 • verificarea uleiului
 • verificarea zgomotelor straine
 • test de vibratii
 • verificarea sistemului de evacuare
 • verificarea sistemului de alimentare
Ce semne indica necesitatea verificarii motorului? Ce semne indica necesitatea verificarii motorului?

Procedura se efectueaza in cazurile in care exista semne precum:

 • incalzire prelungita a motorului
 • consum mare de combustibil
 • functionare instabila a motorului
 • greu de pornit motorul
Este posibil sa efectuez procedura pe cont propriu? Este posibil sa efectuez procedura pe cont propriu?

Daca nu ati mai facut acest lucru inainte si nu aveti cunostinte si experienta practica, va recomandam insistent sa nu va implicati in activitati de amatori. Intr-adevar, in acest caz, puteti pur si simplu agrava situatia. Este mai bine sa contactati un service auto specializat.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png