Vezi toate serviciile

Diagnosticarea motorului masinii

Pret: din 500 lei

Diagnosticarea motorului include o serie de etape:o examinare externa de catre comandant pentru prezenta diferitelor scurgeri, povestea proprietarului masinii catre specialist despre problemele aparute in timpul miscarii si in timpul functionarii motorului;verificarea functionarii motorului sub sarcina;verificarea alimentarii cu combustibil, a sistemului de racire si a nivelurilor lichidelor;examinare pe calculator. Masina este un mecanism destul de complicat. Iar motorul este intruchiparea gandirii ingineresti si tehnice, are o configuratie complexa de inalta tehnologie. O problema identificata in timp util, care poate fi calculata in timpul diagnosticarii, poate fi rezolvata in siguranta, fara pierderi mari pentru functionarea unitatii si a masinii in ansamblu. Si daca incepeti, atunci va trebui sa cheltuiti o suma considerabila pentru reparatii. Prin urmare, va oferim sa efectuati diagnostice in service-ul nostru auto la un pret minunat! La noi puteti efectua diagnostice complexe ale masinii sau puteti inlocui un lichid de frana. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde pot folosi serviciul de diagnosticare a motoarelor din Chisinau?

Diagnosticarea motorului auto poate fi efectuata in atelierul nostru de reparatii auto de pe Maria Dragan 1/1. Echipa noastra este formata din mecanici auto cu experienta, pregatiti sa ofere servicii de calitate la preturi accesibile.

Ce fel de lucru se efectueaza la diagnosticarea unui motor?

La diagnosticarea unui motor de masina, se efectueaza urmatorii pasi:

  • verificarea uleiului
  • verificarea zgomotelor straine
  • test de vibratii
  • verificarea sistemului de evacuare
  • verificarea sistemului de alimentare
Ce semne indica necesitatea verificarii motorului?

Diagnosticarea motorului se efectueaza in cazurile in care simptome precum:

  • incalzire prelungita a motorului
  • consum mare de combustibil
  • functionare instabila a motorului
  • greu de pornit motorul
Este posibil sa efectuati singur diagnosticarea motorului masinii?

Daca nu ati mai facut acest lucru inainte si nu aveti cunostinte si experienta practica, va recomandam insistent sa nu va implicati in activitati de amatori. Intr-adevar, in acest caz, puteti pur si simplu agrava situatia. Este mai bine sa contactati un service auto specializat.

Sus