Inlocuirea volantului cu masa dubla

Volantul cu masa dubla este o piesa extrem de importanta a arborelui cardanic, fiind conceput pentru a-l sustine. Volantul este dispozitivul care amortizeaza vibratiile motorului atunci cand transmite cuplul catre arborele PTO. Cu toate sistemele de injectie si computerele de bord, masinile moderne au devenit prea puternice pentru a functiona fara sisteme de amortizare a vibratiilor. Volantul cu masa dubla a fost inventat si introdus pe toate masinile noi tocmai din acest motiv.

Defectarea volanului cu masa dubla are unele consecinte neplacute, asa ca, daca apar simptomele initiale, este recomandabil sa solicitati imediat asistenta pentru diagnosticare. Simptomele principale sunt:

  • batai ale motorului;

  • vibratii excesive;

  • pierderea de putere a vehiculului;

  • uneori este dificil sa porniti motorul.

Inlocuiti volanta cu masa dubla cu o volanta cu masa unica?

Prin urmare, este frecventa solicitarea de a inlocui volanul cu masa dubla cu un volan cu masa unica in cazul unei defectiuni. Intrebarea devine atunci: "Este eficienta?". Raspunsul variaza de la o masina la alta. La unele masini, motorul nu este suficient de puternic si volanul cu o singura masa functioneaza bine, uneori maestrii, la dezasamblarea masinii, constata ca este necesara doar inlocuirea rulmentului volanului cu masa dubla, iar alteori volanul cu o singura masa cedeaza si este necesara inlocuirea completa a volanului cu masa dubla cu un volan cu masa dubla.

Ce ar trebui sa faceti in cazul in care constatati aceasta problema?

Daca gasiti aceste probleme, trebuie sa incepeti urgent diagnosticarea si inlocuirea volantului, deoarece riscati sa pierdeti mult mai mult timp si bani pentru repararea sistemelor conexe. Cel mai bine este sa nu provocati un accident si sa lasati functionalitatea autovehiculului dumneavoastra la voia intamplarii, ci apelati la profesionistii de la Anvelopele.

Sunteti interesat de inlocuirea volanului, dar sunteti ingrijorat de pret? La atelierul nostru auto Anvelopele, veti gasi preturi accesibile si profesionalism. Pentru a afla cat costa inlocuirea sau repararea volanului in Moldova, sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o consultatie. Sau vizitati atelierul nostru din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.m

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea volantului cu masa dubla 1Inlocuirea volantului cu masa dubla 2Inlocuirea volantului cu masa dubla 3Inlocuirea volantului cu masa dubla 4Inlocuirea volantului cu masa dubla 5Inlocuirea volantului cu masa dubla 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png