Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Gislaved

Gislaved creeaza anvelope care sunt concepute in primul rand pentru a oferi siguranta, indiferent de conditiile de drum. Mostenirea scandinava si munca constanta la noile tehnologii au dus la crearea unei game largi de anvelope.

Aceste produse castiga popularitate pe cele mai exigente piete ale lumii, inclusiv Japonia, SUA si tarile scandinave.

Merita spus ca aceste piete se caracterizeaza prin conditii de drum diverse si dificile. Prin urmare, anvelopele Gislaved trebuie sa indeplineasca intotdeauna cerintele ridicate ale clientilor locali.

Atributele sunt bine adaptate la conditii extreme si variabile pe orice tip de suprafata.

Este de remarcat faptul ca liderii industriei anvelopelor remarca si potentialul mare al anvelopelor marcii suedeze. In prezent, marca de anvelope Gislaved isi intinde aripile din ce in ce mai mult, fiind proprietatea concernului Continental.

Datorita sprijinului de productie al gigantului de anvelope, marca continua sa-si extinda distributia si sa lucreze la calitatea inalta a propriilor produse. Iar pentru a cumpara anvelope Gislaved, suna sau scrie-ne!

Anvelope de vara Gislaved

Nu este un secret pentru nimeni ca anvelopele de vara Gislaved sunt laudate in primul rand pentru siguranta si claritatea lor in conditii umede si uscate.

In filosofia marcii, fiecare traseu este unic, la fel ca fiecare sofer. Prin urmare, producatorul incearca sa extinda oferta de anvelope pentru a le face o alegere buna pentru cel mai larg grup posibil de cumparatori.

Intr-un sortiment bogat, puteti alege unul dintre modelele de anvelope adaptate multor tipuri de vehicule.

Alegerea anvelopelor de vara Gislaved este importanta si nu trebuie sa asteptati pana in ultimul moment cu ele. Mizati pe o companie cu multi ani de experienta care ofera bunuri la pret mic!

Profita de oferta producatorului suedez Gislaved si cumpara anvelope de vara pentru masina ta la Anvelope.md!

Anvelope de iarna Gislaved

Iarna este o perioada plina de conditii imprevizibile. Prin urmare, oamenii se asteapta la siguranta de la anvelopele de iarna Gislaved in primul rand.

Calitatea inalta si adaptarea la conditiile de inghet a acestor anvelope au fost deja confirmate nu numai de feedback-ul pozitiv din partea soferilor, ci si de teste obiective.

Testele produselor sunt efectuate de institute independente. Anvelopele de iarna Gislaved sunt evaluate in ceea ce priveste comportamentul si parametrii de conducere.

Merita sa ai de-a face cu un brand care functioneaza in conditii extreme de iarna. Pariati pe calitatea si siguranta scandinave chiar acum!

De ce anvelopele de vara Gislaved?

Anvelopele de vara Gislaved au castigat de multa vreme dragostea proprietarilor de masini obisnuiti. Caracteristicile lor distinctive includ rezistenta la uzura si aderenta excelenta pe suprafete de drum uscate si umede.

Care este diferenta dintre anvelopele de iarna Gislaved si anvelopele de vara?

Anvelopele de iarna sunt concepute pentru functionarea in sezonul aspru, pentru conducerea pe suprafete inghetate si alunecoase. Anvelopele de iarna Gislaved au un model unic al benzii de rulare in forma de V care reduce consumul de combustibil si imbunatateste tractiunea.

Care sunt avantajele anvelopelor all-season Gislaved?

Anvelopele de iarna Gislaved sunt cunoscute pentru adaptabilitatea lor la temperaturi extrem de scazute si critic de ridicate. Ceea ce il face cel mai versatil pentru utilizare in orice moment al anului.

Ce alte marci de anvelope imi puteti recomanda?

Daca din anumite motive anvelopele marca Gislaved nu vi se potrivesc, va sfatuim sa acordati atentie urmatoarelor optiuni:

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope pentru pasageri.

Sus