Inlocuirea garniturii de transmisie auto

Cutia de viteze este o piesa vitala a masinii, iar daca aceasta cedeaza, vehiculul se opreste complet. Si, ca orice alta parte a unei masini, cutia de viteze are nevoie de ulei. Pentru a preveni scurgerile de ulei in cutia de viteze, inginerii au inventat o garnitura dintr-un material special, cunoscuta sub numele de garnitura de ulei.

Garnitura de etansare a cutiei de viteze este o garnitura etansata ermetic care impiedica scurgerea uleiului din sistemul de lubrifiere. In cazul in care garniturile de ulei cedeaza, sistemul este supus unor solicitari si uzuri mult mai mari. De aceea, este important sa efectuati o diagnosticare periodica si sa cunoasteti cauzele si semnele de uzura, precum si sa inlocuiti la timp garnitura de ulei a cutiei de viteze, deoarece garniturile de ulei sunt un material consumabil. 

Care sunt principalele cauze ale uzurii garniturii?

Uzura garniturii de etansare poate aparea din diverse motive, cum ar fi:

  • Utilizarea unui material de calitate slaba, un defect de fabrica.

  • Conducerea pe drumuri accidentate la viteza mare, vibratii, forte de frecare.

  • Fluctuatiile de temperatura.

  • Uzura datorata imbatranirii.

Garniturile de etansare a uleiului sunt o componenta speciala, a carei integritate determina functionarea corecta a cutiei de viteze. Este necesar sa pastrati piesa izolatoare intr-o singura bucata, ignorarea acesteia si inlocuirea putin frecventa poate cauza mult rau atat masinii, cat si portofelului dvs. Expertii recomanda sa va uitati sub partea de jos a masinii dupa perioade lungi de stationare, precum si sa faceti un diagnostic auto complet o data pe an. Nu este mai bine sa platesti pentru a preveni problemele decat sa te confrunti cu consecintele?

Simptomele defectiunii sau cum stii ca ai nevoie de inlocuirea garniturii de ulei a cutiei de viteze?

Exista semne evidente de uzura a garniturii - luati in considerare acestea:

  • Cresterea consumului de ulei.

  • Scurgeri de ulei. Este posibil sa vedeti pete de ulei sub masina dupa ce ati mers la ralanti.

  • Zgomote si vibratii neobisnuite ale cutiei de viteze.

  • In unele cazuri, se poate simti un miros de ulei ars.

Nu trebuie sa intarziati sa mergeti la atelier, este mai bine sa nu creati situatii de urgenta si sa lasati la voia intamplarii functionarea corecta a masinii, in schimb, contactati profesionistii Anvelopele.

Sunteti interesat de o inlocuire a garniturii de ulei la cutia de viteze, dar sunteti ingrijorat de pret? Garajul nostru va va oferi preturi rezonabile si profesionalism. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru a afla cat costa inlocuirea unei garnituri de ulei pentru cutia de viteze. Sau vizitati atelierul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea garniturii de transmisie 1Inlocuirea garniturii de transmisie 2Inlocuirea garniturii de transmisie 3Inlocuirea garniturii de transmisie 4Inlocuirea garniturii de transmisie 5Inlocuirea garniturii de transmisie 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png