Ulei FanFaro de motor achizitioneaza in Chisinau

In magazinul nostru online gasiti un sir mare de uleiuri FanFaro de motor. Aiesta firma odinioara a dobindit o vasta celibretatae si este preferata din toata lumea . pe calitatea uleiurilor pentru motor atasate in sortiment, noi dam asigurare, din motiv ca vindem numai marfa originala de calitate superioara.

Uleiul FanFaro de motor sintetic are nivel inalt de adaptare la temperatura. Aceasta este o selectionare superba pentru un motor ce functioneaza la temperaturi minime si maxime. Caracteristicile uleiurilor artificiale includ: coeficient scazut de frecare; performanta ridicata la temperaturi mici; indice de vascozitate ridicate; evaporare mica; oxidativa ridicata si stabilitate termica.

Uleiul de motor semiartificial Fanfaro constata prin versatilitatea sa si este suportabil pentru practic fiece tip de motor. Uleiurile semi-artificiale au vascozitate mai mica si nivel mai mic de aditivi.

Uleiurile pentru motor minerale sunt adaptate pentru masinile cu motoare ce nu pretind la intretinere individuala. Aceasta este o optiune buna si avantajoasa pentru autovehiculele invechite.

Ce fel de uleiuri de motor sa alegi?

Pentru a alege lubrifiantul potrivit, este nevoie sa posedati: tipul de motor cu ardere interna, kilometrajul automobilului, sezonul si nivelul de vascozitate . Aiesta informatie poate fi gasita in documentatia tehnica a masinii sau incredintati alegerea consultantilor nostri. Cumparati acum si savurati de toate beneficiile pe site-ul nostru anvelopele.md. Suntem intotdeauna pregatiti sa va bucuram cu servicii de extraordinara calitate, valori profitabile si reduceri profitabile .

Cine detine marca de ulei de motor FanFaro? Cine detine marca de ulei de motor FanFaro?

Compania care detine marca FanFaro este organizatia germana Sudheimer Car Technik GmbH. Productia de uleiuri de motor se desfasoara in Lituania, in cel mai mare oras Klaipeda.

De ce sa cumparati uleiuri de motor FanFaro? De ce sa cumparati uleiuri de motor FanFaro?

Uleiurile de motor FanFaro s-au impus de mult timp pe piata globala, unde sunt din ce in ce mai solicitate. Activele acestor uleiuri trebuie inregistrate in calitatea lor inalta, performanta ridicata si cost rezonabil.

Ce alternative la acest brand poti oferi? Ce alternative la acest brand poti oferi?

Daca dintr-un motiv oarecare nu ati gasit ceea ce aveti nevoie de la uleiurile de motor FanFaro, va sfatuim sa acordati atentie uleiurilor de motor de la marci de top precum:

  • Castrol
  • Rolf
  • Shell
Cum pot plati pentru bunurile achizitionate? Cum pot plati pentru bunurile achizitionate?

Pentru a efectua o achizitie, sunt disponibile atat plati in numerar, cat si fara numerar. Puteti plati cu orice card bancar inregistrat pe teritoriul Republicii Moldova.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png