Inlocuirea debitmetrului de aer

Contorul de debit de aer sau senzorul de debit masic este un dispozitiv din motorul unui autovehicul conceput pentru a masura si distribui cantitatea de aer care intra in motor. Este una dintre cele mai importante parti ale unui motor cu combustie de tip injectabil, astfel incat orice defectiune a debitmetrului se reflecta in mod clar in performanta masinii.

Cum stiti daca aveti nevoie de inlocuirea debitmetrului de aer?

Maestrii recomanda inlocuirea debitmetrului in urmatoarele cazuri:

  • Motorul nu porneste.

  • Functionare instabila. Motorul se blocheaza la ralanti.

  • Problemele pot fi resimtite la accelerare sau decelerare.

  • Consum ridicat de combustibil.

Aceste defectiuni pot fi cauzate de urmatoarele:

  • Uzura.

  • Curatarea prea putin frecventa a sistemului de aer al autovehiculului.

  • Supraincalzirea motorului duce la modificari ale proprietatilor electrice ale debitmetrului si, ca urmare, la defectiuni.

  • Schimbarea prea putin frecventa a filtrului. Daca filtrul nu este schimbat in mod regulat, veti avea parte de o supraincalzire severa a senzorilor debitmetrului.

  • Intrarea umezelii in interiorul motorului. Ploaia torentiala, capota deschisa, inundatiile si conducerea rapida pe drumuri umede pot introduce umezeala in debitmetru si pot provoca un scurtcircuit.

Daca constatati aceste probleme, ar trebui sa incepeti sa inlocuiti cat mai repede debitmetrul de aer, deoarece riscati sa aveti un accident si sa pierdeti mult mai mult timp si bani in despagubiri pentru daune. Este mai bine sa nu provocati un accident si sa lasati functionalitatea autovehiculului dvs. la voia intamplarii si, in schimb, sa contactati profesionistii de la Anvelopele.

Sunteti interesat sa va inlocuiti debitmetrul de aer, dar sunteti ingrijorat de pret? Va asteptam la garajul nostru cu un pret corect. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o consiliere. Sau vizitati atelierul nostru din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.m

Inlocuirea debitmetrului de aer 1Inlocuirea debitmetrului de aer 2Inlocuirea debitmetrului de aer 3Inlocuirea debitmetrului de aer 4Inlocuirea debitmetrului de aer 5Inlocuirea debitmetrului de aer 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png