Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Cauciucuri Debica - garantia calotoriei cu siguranta!

Cauciuc auto Debica a obtinut popularitate larga intre soferi de masini, care vreau sa primeasca cauciuc auto de calitate magnifica la un pret acceptabil. Marfa acestei marci comerciale se dezvolta folosind materia prima doar de calitate inalta, la fabrici echipate cu utilaj nou. Compania ofera sortiment larg de cauciuc auto pe tot sezonul, de vara si de iarna.

Cauciucuri pe sezonul de vara Debica

Pneurile de vara constata stabilizarea termica inalta. Pneul isi rezerva proprietatile de mobilizare la temperaturi ridicate datorita tehnologiilor moderne de bunuri . Acest lucru da sansa producatorului sa implementeze produsele in peste 90 de tari din intreaga lume. Alta proprietate este gradul mic de galagie, ce a fost primit prin crearea proiectului moderat si neregulat a benzii de rulare. . Procurati chiar acum pneurile de vara Debica, pentru a aprecia toate beneficiile.

Anvelope pe sezonul de iarna Debica

Pe sezonul rece producatorul a dezvoltat cauciucuri Debica pe iarna ce au multe avantaje. E nevoie, in principal, de subliniat miscarea fixa a masinii la marirea vitezei si franare pe drum inzapezit. Modelul exclusiv a benzii de rulare garanteaza o aderenta cu inalta calitate pe pista. Modelul benzii la fel reduce aderenta a namolului si a zapezii. Aceasta este o iesire grozava pentru a conduce in sezonul rece si in conditii extreme. Planificati sa procurati cauciucuri Debica pe iarna? La noi pe site faceti rost de cea mai bogata varietate!

Pneuri pe tot anotimpul Debica

Fabricantul a izbutit sa proiecteze o solutie minunata pentru conducere pe orice sezon. Aceste anvelope se evidentiaza prin caracteristicile lor superbe de conducere pe traseuri ude si uscate, la temperaturi extinse si mici. Merge pentru folosire orasaneasca si mediu rural. Principalul cistig este legatura calitate-cost. Ca sa va asigurati de acest lucru, trebuie sa comandati anvelope pentru toate anotimpurile ca sa le testati desinestatator. Fara indoiala ca o sa fiti multumit!

De unde a venit Debica?

Debica este o companie poloneza care si-a inceput activitatea in 1937. Dupa doar 2 ani, compania a lansat prima sa anvelopa auto spre vanzare. Producatorul este specializat in anvelope pentru masini, camioane si vehicule agricole.

Ce au special anvelopele de vara Debica?

Anvelopele de vara Debica se caracterizeaza printr-o miscare confortabila, lina si silentioasa. Datorita designului unic al benzii de rulare, aceasta are o rezistenta excelenta la uzura, care se reflecta in timpul functionarii acesteia.

Care sunt principalele avantaje ale anvelopelor de iarna Debica?

Anvelopele de iarna Debica sunt renumite pentru aderenta lor excelenta pe suprafetele acoperite cu gheata si zapada. Are un consum redus de combustibil datorita modelului unic al benzii de rulare in forma de V si are, de asemenea, o capacitate excelenta de cross-country pe orice drum in timpul iernii.

Care este diferenta dintre anvelopele Debica all season si anvelopele de vara?

Principala diferenta dintre anvelopele pentru toate anotimpurile si anvelopele de vara este perioada de functionare a acestora. Daca anvelopele de vara au performante limitate si nu sunt potrivite pentru utilizare in conditii de iarna, atunci anvelopele pentru toate anotimpurile pot fi folosite pe tot parcursul anului. Ei fac o treaba excelenta cu sarcinile lor in conditii de temperatura scazuta si ridicata.

Unde pot plasa o comanda pentru achizitionarea de anvelope Debica?

Puteti cumpara anvelope Debica de vara, iarna si toate anotimpurile direct de pe site-ul nostru completand o cerere sau contactati departamentul de vanzari la + 373 68 257 576. Oferim o gama larga de produse auto cu livrare in Chisinau si in toata Moldova

Care sunt alternativele la anvelopele Debica?

Principalii competitori ai Debica includ:

  • Hankook
  • Bridgestone
  • Dunlop
  • Fulda

De asemenea, puteti vizualiza intregul catalog cu anvelope pentru pasageri.

Sus