Sudura sub caroserie auto

Podeaua caroseriei este una dintre cele mai importante parti ale masinii dumneavoastra. Aceasta va protejeaza de conditiile meteorologice nefavorabile, asigura suportul structural si ajuta la mentinerea sigurantei vehiculului dumneavoastra in cazul unei coliziuni. Cu toate acestea, podeaua de sub caroserie poate fi deteriorata de rugina, coroziune sau in urma unui accident. Daca partea inferioara a caroseriei masinii dvs. este deteriorata, este important sa o reparati cat mai curand posibil.

Ce este sudarea podelei auto?

Sudarea sub caroserie auto este cea mai comuna metoda de reparare a unei podele deteriorate a caroseriei auto. Sudorii calificati folosesc plasturi de metal pentru a repara gaurile si fisurile sau pentru a inlocui complet partea inferioara a caroseriei. Sudarea caroseriei cu electrozi este o metoda de reparare puternica si durabila care va readuce partea inferioara a caroseriei masinii dumneavoastra la starea initiala.

Beneficiile sudarii sub caroserie.

Iata cateva dintre avantajele sudarii partii inferioare a caroseriei masinii dumneavoastra:

  • Siguranta sporita. O caroserie inferioara puternica si sigura va va ajuta sa va protejati in cazul unui accident de masina.
  • Durabilitate crescuta. Sudarea partii inferioare a caroseriei masinii dvs. cu un electrod este mult mai durabila decat alte tipuri de reparatii, cum ar fi indreptarea sau lipirea.
  • Durata de viata extinsa. Sudarea va contribui la prelungirea duratei de viata a autovehiculului dumneavoastra.
  • Aspect imbunatatit. Sudarea va readuce partea inferioara a caroseriei masinii dvs. la starea sa initiala.

Nu stiti unde in Chisinau puteti sa va sudati partea inferioara a caroseriei masinii la preturi mici? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Daca partea inferioara a caroseriei masinii dvs. este deteriorata, nu amanati reparatia acesteia. Sudarea este cea mai eficienta metoda de reparare a partii inferioare deteriorate a caroseriei si va va oferi linistea de a sti ca masina dumneavoastra este in siguranta.

La Anvelopele Auto Service, va putem ajuta cu repararea partii inferioare a caroseriei masinii dvs. in cel mai scurt timp! Mesterii nostri au o experienta vasta in domeniul caroseriei! Sudarea partii inferioare a masinii cu semiautomate sau cu electrod nu este o problema pentru ei! Vom suda partea inferioara a caroseriei cu un clasic, daca doriti! 

Pentru a programa o consultatie cu un sudor calificat, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +373 60 336 236. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Sudura sub caroserie 1Sudura sub caroserie 2Sudura sub caroserie 3Sudura sub caroserie 4Sudura sub caroserie 5Sudura sub caroserie 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png