Inlocuirea portbagajului rackului de directie

Pret: din 150 lei

Capacul cremalierului de directie protejeaza tirantul. Daca apare o fisura sau apare un gol, grasimea se va scurge in cele din urma din antera. Totodata, acolo pot intra murdarie, apa si multe altele, ceea ce cu siguranta va afecta functionarea si va duce la spargere.

Daca tirantul este deteriorat, vehiculul va pierde controlul. Daca amanati lucrarea pentru mai tarziu, atunci veti avea nevoie de costuri suplimentare pentru a recrea nodurile. Inlocuirea portbagajului pe cremaliera de directie in service-ul nostru auto va fi benefica din mai multe motive. angajam doar specialisti cu experienta care vor face totul atat de calitativ incat nu va veti aminti ca ati inlocuit antera de pe cremaliera de directie pentru o perioada foarte lunga de timp. Prin urmare, merita sa-l incredintezi doar profesionistilor.

Daca intampinati o problema cu servodirectia sau alta defectiune a masinii nu ezitati sa veniti la noi. Trebuie doar sa ne sunati la numarul + 373 60 336 236 pentru a vedea daca suntem liberi in ziua respectiva sau urmatoare.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea portbagajului rackului de directie 1Inlocuirea portbagajului rackului de directie 2Inlocuirea portbagajului rackului de directie 3Inlocuirea portbagajului rackului de directie 4Inlocuirea portbagajului rackului de directie 5Inlocuirea portbagajului rackului de directie 6
Inregistrarea serviciului
Care este functia anther-ului rack-ului de directie? Care este functia anther-ului rack-ului de directie?

Capacul de praf al raftului de directie protejeaza toate partile principale ale directiei de praf si umiditate, durata de viata a intregului mecanism depinde de acesta.

Unde in Chisinau sa inlocuiti capacul de praf al raftului de directie? Unde in Chisinau sa inlocuiti capacul de praf al raftului de directie?

Serviciul nostru auto ofera toate serviciile necesare pentru intretinerea masinii, inclusiv inlocuirea capacului de praf al raftului de directie. Va garantam calitatea inalta a tuturor lucrarilor!

Cat de des trebuie sa schimb capacul de praf al raftului de directie? Cat de des trebuie sa schimb capacul de praf al raftului de directie?

Dusterul se uzeaza destul de repede, deoarece este fabricat din cauciuc, deci ar trebui schimbat aproximativ la fiecare 10.000 km de kilometraj.

Cat costa inlocuirea capacului de praf al raftului de directie? Cat costa inlocuirea capacului de praf al raftului de directie?

Costul inlocuirii anther-ului rack-ului de directie incepe de la 150 de lei, puteti afla pretul exact pentru cazul dvs. specific apeland managerul nostru.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png