In magazin Anvelopele.md adunam lichid de frana pentru masina la favorabile preturi in Moldova. In catalog de articole auto poti sa priviti la modele si preturi la lichid de frana pentru automobil. Aici va gasiti si cumparati lichid de frana pentru orice gust dintre companiile prezentate.

Cumparati lichid de frana pentru auto in magazinul nostru

Magazinul nostru este adevarat descoperirea pentru soferi care isi pretuiesca timpul. Aici puteti fara eforti plasati comanda cu transport in toate regiunile Moldovei. Procesam comenzi la orice ora a zilei! Daca au aparut dificultati cu alegere, specialistii nostri va vor ajuta sa comandati lichid de frana pentru masina dvs. Prezentam pentru clientii nostri cele mai bune conditii pentru cumparare orice produse auto in Moldova:

 • efectuarea convenient a comenzilor;
 • promotii pentru clientii obisnuiti;
 • ajutor consultantii nostri fara taxa;
 • produse de inalta calitate;
 • livrare rapida in toata Moldova;
 • produse pentru diferit gust.

Selectie larga de marfuri in Anvelopele.md

In catalogul selectati nu numai lichid de frana pentru diferit gust, dar si alte accesorii auto, uleiuri de motor si filtre, produse chimice auto, roti, echipamente auto. Noi am colectat pentru voi doar cele mai calitate marci de accesorii auto. Noi reprezentat doar marfuri originale.

Ganditi de unde sa gasiti lichid de frana la pret cel mai bun, cu aducerea rapida in in toata Moldova? Daca da, atunci cu siguranta la noi!

Cum alege lichidul de frana potrivit? Cum alege lichidul de frana potrivit?

In primul rand, atunci cand alegeti un lichid de frana, trebuie sa acordati atentie recomandarilor producatorului vehiculului dvs. In functie de caracteristicile recomandate, ar trebui sa alegeti un lichid, iar consultantii nostri va vor putea ajuta in acest sens!

Este posibila amestecarea lichidelor de frana? Este posibila amestecarea lichidelor de frana?

Amestecarea lichidelor de frana cu caracteristici diferite este strict interzisa. Datorita compozitiei chimice diferite, lichidele pot reactiona nefavorabil intre ele atunci cand sunt amestecate.

Care este durata de viata a lichidelor de frana? Care este durata de viata a lichidelor de frana?

Lichidele de frana de aproape toate tipurile pot dura de la un an la doi ani, ceea ce echivaleaza cu aproximativ 50.000 km de kilometraj. Din acest motiv, este foarte important sa inlocuiti lichidul in mod regulat.

La ce caracteristici ar trebui sa fiu atent atunci cand aleg un lichid de frana? La ce caracteristici ar trebui sa fiu atent atunci cand aleg un lichid de frana?

Trebuie sa alegeti lichidul de frana in functie de urmatorii parametri:

 • Vascozitate
 • Proprietati de lubrifiere
 • Punct de fierbere
 • Compozitie
 • Impactul asupra cauciucului si metalelor
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png