Reparatii cutie de transfer auto

Pret: din 500 lei

Cutia de transfer transmite puterea motorului autovehiculului pentru a actiona asupra echipamentului auxiliar ce urmeaza a fi condus, inlocuind utilizarea motorului stationat. Instalarea acestuia necesita interceptarea axei cardanice a autovehiculului, iar intretinerea acestuia se face prin schimbarea uleiului atunci cand este necesar.

Pe langa functia de distributie, cutiei de transfer i-a fost atribuita o alta functie - cresterea cuplului pe roti si reducerea vitezei de deplasare. Astfel, in prima treapta de viteza joasa, comparativ cu prima treapta de viteza inalta, viteza de rotatie a rotilor este de aproximativ trei ori mai mica, iar impingerea asupra acestora este de aceeasi ori mai mare.

Cand sunt necesare reparatii cutiei de transfer

De asemenea, nivelul ridicat de zgomot in timpul functionarii cutiei de transfer indica multi factori care duc la reparatii cutiei de transfer:

  • vascozitatea scazuta a lubrifiantilor;
  • deteriorarea pinioanelor;
  • ambreiaj defect.

In cazul in care apar scurgeri de ulei din cutia de transfer, atunci singura cauza este garnitura uzata. Astfel, pentru a remedia problema este necesara dezasamblarea carcasei si de inlocuit garnitura. Deoarece cutia necesita ingrijire permanenta, verificati periodic nivelul uleiului si completati-l daca trebuie.

Pentru o mai buna precizie, este indicat sa apelati la un service auto, cum ar fi Anvelopele.md, pentru inlocuirea cutiei de transfer si alte reparatii auto.

In acelasi timp, ca sa stiti sigur cand trebuie sa efectuati inlocuirea cutiei de transfer, va recomandam sa verificati regulat intregul mecanism, chiar si printr-o inspectie vizuala ca prim pas. Este mai bine de elimant toate defectiunile chiar din faza initiala, pentru a evita ulterior costuri mai mari, dar totodata sunteti siguri ca, cutia de transfer este in stare functionala buna.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea cutiei de transfer 1Inlocuirea cutiei de transfer 2Inlocuirea cutiei de transfer 3Inlocuirea cutiei de transfer 4Inlocuirea cutiei de transfer 5Inlocuirea cutiei de transfer 6
Inregistrarea serviciului
Ce indica o defectiune? Ce indica o defectiune?

Semne ale unei avarii care ar trebui sa va determine sa mergeti imediat la un service auto:

  • Zgomot la viteze mari
  • Vibratia podelei in timpul acceleratiei
  • Schimbarea spontana a vitezelor
  • Scurgeri de ulei
Unde pot inlocui cazul de transfer? Unde pot inlocui cazul de transfer?

Daca observati semnale de rupere, ar trebui sa va inscrieti pentru reparatii auto pe site-ul nostru. Noi oferim servicii de orice reparatii auto la cele mai mici preturi din Chisinau.

Ce este un caz de transfer? Ce este un caz de transfer?

Carcasa de Transfer este un element de transmisie conceput pentru a transfera cuplul de la cutia de viteze la puntile fata si spate.

Cat costa inlocuirea cazului de transfer? Cat costa inlocuirea cazului de transfer?

Pretul pentru inlocuirea casetei de transfer incepe de la 1100 lei, dar depinde foarte mult de tipul cutiei si de natura lucrarii necesare.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png