Vezi toate serviciile

Inlocuirea cutiilor de transfer

Pret: din 500 lei

Cutia de transfer este plasata pe majoritatea masinilor. Cutia de transfer transmite cuplul tuturor rotilor si face posibila schimbarea puterii momentului. De asemenea, cutia de transfer afecteaza stabilitatea masinii in timpul deplasarii la viteza mica. In acelasi timp, cutia de transfer permite motorului sa functioneze la o putere mai mare. Inlocuirea cutiei de transfer este necesara atunci cand lantul se uzeaza, rulmentii nu functioneaza, iar ambreiajele nu sunt foarte bine dezvoltate. In aceste puncte reparatia nu va mai ajuta si este necesara inlocuirea cutiei de transfer.

Inregistrarea serviciului
Care sunt semnele unei defalcari a cazului de transfer?

Semne ale unei defectiuni a cazului de transfer care ar trebui sa va solicite sa mergeti imediat la serviciul auto:

  • Zgomot la viteze mari
  • Vibratia podelei in timpul acceleratiei
  • Schimbarea spontana a vitezelor
  • Scurgeri de ulei
Unde pot inlocui cazul de transfer?

Daca observati semnale de rupere, ar trebui sa va inscrieti pentru reparatii auto pe site-ul nostru. Noi oferim servicii de orice reparatii auto la cele mai mici preturi din Chisinau.

Ce este un caz de transfer?

Carcasa de Transfer este un element de transmisie conceput pentru a transfera cuplul de la cutia de viteze la puntile fata si spate.

Cat costa inlocuirea cazului de transfer?

Pretul pentru inlocuirea casetei de transfer incepe de la 1100 lei, dar depinde foarte mult de tipul cutiei si de natura lucrarii necesare.

Sus