Indreptarea acoperisului

Daca ati fost vreodata implicat intr-un accident care a provocat deformarea sau deformarea acoperisului masinii dvs. Aceste lovituri pot fi nu numai o priveliste serioasa, ci si un pericol pentru siguranta. Dar stiati ca exista o modalitate de a le repara? Indreptarea acoperisului masinii este un proces care foloseste unelte si tehnici speciale pentru a readuce acoperisul masinii dvs. la forma sa initiala.

Ce este indreptarea acoperisului masinii?

Indreptarea acoperisului masinii este un proces relativ simplu. In primul rand, zona deteriorata a acoperisului este masurata si evaluata cu atentie. Apoi, tehnicienii folosesc o combinatie de cricuri hidraulice, un uscator de par si alte instrumente pentru a indrepta incet si cu grija acoperisul. 

Procesul este mai eficient daca deteriorarea este relativ recenta. Daca deteriorarea a fost lasata pentru o perioada lunga de timp, este posibil ca metalul sa fi inceput sa rugineasca sau ca fortele de tensiune interne sa se fi egalizat, ceea ce face ca indreptarea sa fie mai dificila.

De ce aveti nevoie de o indreptare a acoperisului auto?

Exista mai multe motive pentru care este posibil sa aveti nevoie sa indreptati acoperisul masinii dumneavoastra. Este posibil ca masina dvs. sa fi avut un accident, sa fi fost lovita de grindina puternica sau pur si simplu cineva a scapat ceva de la o fereastra pe masina dvs. Deteriorarea acoperisului poate fi nu numai inestetica, ci si amenintatoare de viata. Un acoperis doldora sau deformat poate pune in pericol integritatea structurala a masinii dumneavoastra, afectand aerodinamica si, prin urmare, manevrabilitatea masinii. 

Beneficiile redresarii acoperisului?

Indreptarea acoperisului masinii dvs. are mai multe beneficii:

  • Imbunatateste integritatea structurala a masinii dvs., facand condusul mai sigur.
  • Reda aspectul masinii dumneavoastra la starea initiala, crescand valoarea de revanzare a acesteia.
  • Este mai putin invaziva decat reparatiile traditionale ale acoperisului.

Nu sunteti sigur unde se efectueaza indreptarea acoperisului fara vopsire? Anvelopele Auto Service va sta la dispozitie!

Daca aveti nevoie de reparatia acoperisului in Chisinau, va recomandam sa apelati la specialistii de la Anvelopele car service! 

Noi vom indrepta acoperisul masinii dumneavoastra fara probleme. Dispunem de echipament modern pentru lucrul pe metal. Indreptarea acoperisului fara vopsire nu este o problema pentru noi! Aveti nevoie de indreptarea acoperisului, dar sunteti ingrijorat de pret? Sunati la +373 60 336 236 pentru consultanta si faceti o programare la o ora convenabila pentru dvs. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Indreptarea acoperisului 1Indreptarea acoperisului 2Indreptarea acoperisului 3Indreptarea acoperisului 4Indreptarea acoperisului 5Indreptarea acoperisului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png