Vezi toate serviciile

Diagnosticare distributie auto

Pret: din 500 lei

Mecanismul de distributie a gazului coordoneaza arborii cu came si arborii cotit. Deteriorarea functionarii acestor componente poate sta la baza celor mai grave defectiuni ale masinii. O curea de distributie sparta provoaca deteriorarea supapelor si pistoanelor, in cel mai rau caz, blocul cilindrilor poate fi chiar deteriorat. In marea majoritate a masinilor, cureaua este ascunsa sub carcasa si, pentru a tine cont de starea acesteia, este necesara dezasamblarea acesteia. Aici nu te poti lipsi de un service auto specializat. Semnele ascunse de defectiune pot fi:reziduuri de ulei de sub carcasa, clicuri sub capota si este posibil chiar si fum din sistemul de evacuare. Principalul simptom al unei probleme cu lantul de distributie este zgomotul de sub capacul supapei cand motorul este pornit. Daca neglijezi aceste sunete, consecintele pot fi neplacute pentru tine. Un lant de distributie deschis, in cele mai multe cazuri, duce la defectiunea motorului. Functionarea motorului depinde de performanta lantului de distributie, asa ca este necesar sa se monitorizeze starea acestuia la timp pentru a nu rata momentul inlocuirii. La centrul nostru de service auto vei fi diagnosticat cu cea mai buna calitate in timp si la cel mai bun pret! Putem repara si cutia de viteze sau inlocuim bujiile. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova sa se efectueze diagnostice de cronometrare?

Serviciile de diagnosticare cronometrare sunt asigurate de serviciul nostru auto Anvelopele.md. Suntem pregatiti sa oferim servicii de calitate la cele mai rezonabile preturi in Chisinau si Moldova.

Ce lucrari se efectueaza la diagnosticarea unei curele de distributie?

Diagnosticul temporal include:

  • demontarea chiulasei
  • curatarea suprafetei camerei de ardere
  • inlocuire garnitura capului
Cum sa fac o intalnire cu dvs. pentru diagnosticarea temporizarii?

Inregistrarea in serviciul nostru auto specializat se poate face la telefon + 373 60 336 236 sau lasati o cerere pe site-ul nostru.

Ce metode de plata sunt disponibile la atelierul dumneavoastra?

Plata serviciilor prestate se poate face atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Este posibila plata serviciilor cu orice card bancar in Moldova.

Sus