Diagnosticarea distributie auto

Pret: din 500 lei

Exista 2 probleme comune cu sistemul de transmisie. In primul caz, clapele sunt slabite, in al doilea caz, clapele nu deschide complet. Diagnosticare distributie auto poate arata daca aceste defectiuni prezente in vehiculul dumneavoastra. Lucrarile de reparatii se efectueaza cu motorul oprit, cu ajutorul unui echipament special. Diagnosticare distributie auto trebuie efectua la intervale regulate pentru a nu aparea probleme neprevazute. Daca exista daune, nu ignorati ei.

De ce diagnosticare este importanta 

Conform statisticilor, distributie auto este responsabila pentru mai mult de 20% din toate problemele motorului. Diagnosticare distributie auto este procedura dificila si importanta. Ignorarea problemelor poate a duce la defectarea prematura a blocului de forta. Lista principalelor cauze de defectiunilor include:

  • clapele de control blocate;
  • incalcarea spatiului termic;
  • fixare slaba clapetei.

Diagnosticare ar trebui sa fie intotdeauna efectuat de profesionisti calificati, nu faceti singuri procedura aceasta, daca nu aveti experienta si cunostinte de specialitate. 

Incredintati masina dvs. in mainile profesionisti

Daca aveti nevoia de diagnosticare distributie auto cel mai bine solutia este sa contactati cu service auto in chisinau 24/24. Va garantam ca diagnosticare auto prin computer va fi efectuata la cel mai inalt standard. Pentru mai multe informatii, sunati la numarul de telefon + 373 60 336 236. Va asteptam la Calea basarabiei 46. Avem reduceri si promotii pentru clientii permanenti.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea distributie auto 1Diagnosticarea distributie auto 2Diagnosticarea distributie auto 3Diagnosticarea distributie auto 4Diagnosticarea distributie auto 5Diagnosticarea distributie auto 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova sa se efectueze diagnostice de cronometrare? Unde in Moldova sa se efectueze diagnostice de cronometrare?

Serviciile de diagnosticare cronometrare sunt asigurate de serviciul nostru auto Anvelopele.md. Suntem pregatiti sa oferim servicii de calitate la cele mai rezonabile preturi in Chisinau si Moldova.

Ce lucrari se efectueaza la diagnosticarea unei curele de distributie? Ce lucrari se efectueaza la diagnosticarea unei curele de distributie?

Diagnosticul temporal include:

  • demontarea chiulasei
  • curatarea suprafetei camerei de ardere
  • inlocuire garnitura capului
Cum sa va inscrieti la service-ul auto? Cum sa va inscrieti la service-ul auto?

Inregistrarea in serviciul nostru auto specializat se poate face la telefon + 373 60 336 236 sau lasati o cerere pe site-ul nostru.

Ce metode de plata sunt disponibile la atelierul dumneavoastra? Ce metode de plata sunt disponibile la atelierul dumneavoastra?

Plata serviciilor prestate se poate face atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Este posibila plata serviciilor cu orice card bancar in Moldova.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png