Schimbarea parghiilor intr-o masina

Pret: din 280 lei

Parghia este una dintre componentele suspensiei auto. Scopul principal al manetei este de a asigura pozitia verticala a rotilor in timpul deplasarii masinii. Parghia conecteaza rotile la caroseria vehiculului dumneavoastra.

In general, parghiile sunt piese solide, in special cele din otel. Aceste parghii pot supravietui unui numar de reparatii ale suspensiei vehiculului si pot dura mai multe perioade. Cu toate acestea, parghiile usor aliate se uzeaza mult mai repede si trebuie inlocuite complet.

Durata de viata a parghiei depinde de: condus, sarcina, daca proprietarul masinii curata suspensia, starea suprafetelor drumului. Daca auziti sunete ciudate in timp ce conduceti o masina: batai, slefuit, scartait. Acest lucru poate indica o problema cu parghia. De asemenea, daca vehiculul se deplaseaza in lateral in timpul conducerii, acesta este si unul dintre semnele unei probleme. In service-ul nostru auto, veti fi inlocuit de parghii rapid si, cel mai important, de inalta calitate.

Aici puteti inlocui suporturile de motor, puteti inlocui bateria hibrida, puteti fi supus unei diagnosticari cuprinzatoare si multe altele. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Schimbarea parghiilor auto 1Schimbarea parghiilor auto 2Schimbarea parghiilor auto 3Schimbarea parghiilor auto 4Schimbarea parghiilor auto 5Schimbarea parghiilor auto 6
Inregistrarea serviciului
Unde sa mergi pentru a inlocui parghiile din masina? Unde sa mergi pentru a inlocui parghiile din masina?

Puteti inlocui manetele auto in atelierul nostru de reparatii auto, oferim servicii de o calitate exceptionala la cele mai accesibile preturi in Chisinau si in toata Moldova. Va puteti inscrie la noi la telefon + 373 60 336 236. Ne bucuram mereu sa primim clienti noi.

De ce ai nevoie de brate incrucisate intr-o masina? De ce ai nevoie de brate incrucisate intr-o masina?

Bracele de brat sunt elemente ale sasiului masinii, concepute pentru a atasa rotile de cadrul masinii si au un impact puternic asupra parametrilor de functionare.

Care sunt semnele unei defectiuni ale parghiilor auto? Care sunt semnele unei defectiuni ale parghiilor auto?

Semnele evidente ale unei defectiuni ale manetei intr-o masina sunt:

  • zgomot strain
  • scaderea parametrilor de conducere
  • directie proasta
Ce alte servicii sunt disponibile la service-ul dvs. auto? Ce alte servicii sunt disponibile la service-ul dvs. auto?

Reparatia sasiului include nu doar inlocuirea parghiilor, oferim si servicii precum:

  • Inlocuire amortizor
  • Inlocuirea articulatiei sferice
  • inlocuire butuc
  • Inlocuirea bucsei stabilizatorului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png