Vezi toate serviciile

Inlocuirea inelelor si capacelor pistonului

Pret: din 500 lei

Pentru functionarea lina a motoarelor, segmentele de piston sunt pur si simplu indispensabile. Cu ajutorul lor, motorul capata compresia necesara. Inelele sunt impartite in 2 tipuri:compresie si racleta de ulei. Inelele de compresie indeplinesc sarcina de a mentine presiunea necesara functionarii in cilindri. Inelele detasabile scazute sunt folosite pentru a indeparta uleiul in exces care acopera sistemul prin canalele care sunt create in principal pentru aceasta si prin care lubrifiantul trece in cavitatea pistonului si apoi se scurge in carter. Exista diferite moduri de a va ajuta sa intelegeti cand sa inlocuiti inelele si daca merita. Unul dintre principalele semne ale defectarii segmentului pistonului este risipa de ulei, care poate fi detectata prin masurarea cu o joja. De asemenea, merita sa va uitati pentru a vedea daca fumul este albastrui sau negru din teava de esapament. Puteti scoate furtunul din aerisire si puteti verifica prin pornirea motorului prezenta fumului alb din acesta. Cu toate acestea, cel mai sigur mod de a verifica segmentele pistonului este sa veniti la o statie de service si sa masurati compresia in cilindri. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul. Tot pe site-ul nostru puteti gasi si alte servicii, precum:masurarea compresiei, inlocuirea turbinelor, repararea sistemului de aer conditionat si multe altele.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau se pot schimba segmentele de piston intr-o masina?
Care va fi efectul dupa inlocuirea segmentelor pistonului?

Dupa inlocuirea segmentelor de piston defecte, compresia va fi restabilita, consumul de combustibil va scadea, rata de uzura va scadea si speranta de viata a motorului masinii va creste.

Pentru ce sunt inelele raclete de ulei?

Inelele raclete de ulei sunt proiectate pentru a elimina excesul de ulei de motor de pe suprafata cilindrului si a pistonului, prevenind astfel patrunderea uleiului in exces in motor.

Cand trebuie schimbate garniturile tijei supapei?

Semne care indica necesitatea inlocuirii etansarilor tijei supapei:

  • lipsa puterii motorului
  • compresie redusa in motor
  • aparitia funinginei pe pistoane si cilindri
Sus