Instalarea senzorilor de presiune in anvelope

Pret: din 100 lei

Scopul senzorului de presiune a anvelopelor din vehiculul dumneavoastra este sa va avertizeze ca cel putin una sau mai multe anvelope sunt umflate semnificativ, creand posibil conditii de condus nesigure.

Dar ce faceti in momentul in care unul dintre senzorii de presiune a anvelopelor se defecteaza? In mod clar trebuie sa recurgeti la montaj si reparatii senzori presiune anvelope.

Etapele in procesul de reparatii senzori presiune anvelope

Pentru a repara un senzor de presiune in anvelope trebuie de urmat cativa pasi specifici. Primul pas este determinarea cauzei problemei. Odata ce cauza este cunoscuta, se poate face instalarea senzorilor de presiune in anvelope.

Cel mai frecvent motiv pentru care un senzor de presiune in anvelope nu functioneaza este din cauza unui fir rupt. Pentru a corecta aceasta problema, trebuie de inlocuit firul. Daca senzorul nu detecteaza corect presiunea aerului, este posibil sa fie necesar sa treceti la instalarea senzorilor de presiune in anvelope.

In unele cazuri, un manometru defect ar putea fi cauza, de asemenea, probleme cu senzorul de presiune a anvelopei. In aceste cazuri, va fi necesar de inlocuit atat manometrul, cat si senzorul.

Instalarea senzorilor de presiune in anvelope

Cat costa inlocuirea unui senzor de presiune in anvelope?

Montaj senzori presiune anvelope pret nu este un proces costisitor. Presul pentru senzor si instalarea acestuia poate varia cu cateva sute de lei mai mult sau mai putin, in functie de marca si modelul vehiculului, dar in medie este de aproximativ 1500 lei.

Senzorul de presiune in anvelope nu a fost inca reparat? Te poti baza pe echipa din cadrul service auto Chisinau

  1. Resetarea presiunii tuturor anvelopelor
  2. Verificare cu instrumente de diagnosticare pentru a va asigura ca senzorii si sistemul de senzori de presiune functioneaza corect
  3. Intretinereasau repararea componentelor defecte ale sistemului dumneavoastra de senzori
  4. Inlocuirea senzorilor de presiune in anvelope cu reprogramarea acestuia
  5. Verificare finala a functionarii sistemului dumneavoastra de senzori

Atunci cand identificati o problema cu senzorul vehiculului dvs., si aveti nevoie de montare senzori presiune roti sau reparatie senzor presiune combustibil, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon + 373 60 336 236 pentru montaj si reparatii senzori presiune anvelope la Anvelopele.md.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Instalarea senzorilor de presiune in anvelope 1Instalarea senzorilor de presiune in anvelope 2Instalarea senzorilor de presiune in anvelope 3Instalarea senzorilor de presiune in anvelope 4Instalarea senzorilor de presiune in anvelope 5Instalarea senzorilor de presiune in anvelope 6
Inregistrarea serviciului
Merita sa verificati senzorii de presiune daca nu sunt probleme vizuale? Merita sa verificati senzorii de presiune daca nu sunt probleme vizuale?

Senzorii de presiune a anvelopelor, la fel ca toate dispozitivele electronice, se pot defecta, se recomanda verificarea periodica a starii acestor senzori pentru a evita intrarea in situatii neplacute.

Unde sunt instalati senzorii de presiune in anvelope in Chisinau? Unde sunt instalati senzorii de presiune in anvelope in Chisinau?

Pentru instalarea senzorilor de presiune in anvelope, puteti contacta serviciul nostru auto 24/24. Specialistii nostri vor efectua toate lucrarile necesare intr-un timp scurt.

Este necesar sa instalati un senzor de presiune in anvelope? Este necesar sa instalati un senzor de presiune in anvelope?

Instalarea senzorilor de presiune in anvelope este un plus frumos pentru masina dvs., nu va trebui sa ocoliti masina si sa va uitati la starea presiunii in anvelope inainte de fiecare calatorie, veti avea intotdeauna totul sub control.

Cat dureaza instalarea senzorilor de presiune in anvelope? Cat dureaza instalarea senzorilor de presiune in anvelope?

Instalarea senzorilor de presiune este foarte rapida, o astfel de munca va va dura doar cateva minute. Contactati expertii nostri care vor face totul rapid si eficient.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png