Vezi toate serviciile

Instalarea senzorilor de presiune in anvelope

Pret: din 100 lei

In conformitate cu organizarea monitorizarii presiunii in anvelope, toate sistemele sunt impartite in indirecte si directe. Functionarea sistemelor de control direct se bazeaza pe masurarea naturala a presiunii in anvelope. Sistemele indirecte controleaza caracteristicile care se modifica ca urmare a scaderii presiunii in anvelope. Unul dintre acesti indicatori este cresterea relativa a frecventei de rotatie a rotilor coborate. O anvelopa plata se micsoreaza in diametru, asa ca se invarte mai puternic la aceeasi viteza decat una neplatita de dimensiuni similare. In acest caz, controlul este impus unitatii ABS, ai caror senzori principali sunt senzori de viteza a rotilor. Senzorii indirecti includ senzori de temperatura a anvelopelor. Cand presiunea scade in roti, acestea din urma se incalzesc. Ca rezultat, controlul temperaturii este capabil sa evalueze reducerea presiunii in anvelope. Senzorii de presiune in anvelope pot fi interni sau externi. Senzorii de presiune in anvelope se rotesc in timp cu miscarea rotilor. Pentru a repara senzorul de presiune in anvelope, asigurati-va ca contactati serviciul nostru auto. Avem si multe alte servicii, cum ar fi:livrarea anvelopelor, montarea anvelopelor la fata locului, livrarea de combustibil si multe altele. Daca aveti intrebari, va rugam sa sunati la +37368257576.

Inregistrarea serviciului
Merita sa verificati senzorii de presiune daca nu sunt probleme vizuale?

Senzorii de presiune a anvelopelor, la fel ca toate dispozitivele electronice, se pot defecta, se recomanda verificarea periodica a starii acestor senzori pentru a evita intrarea in situatii neplacute.

Unde sunt instalati senzorii de presiune in anvelope in Chisinau?

Pentru instalarea senzorilor de presiune in anvelope, puteti contacta serviciul nostru auto 24/24. Specialistii nostri vor efectua toate lucrarile necesare intr-un timp scurt.

Este necesar sa instalati un senzor de presiune in anvelope?

Instalarea senzorilor de presiune in anvelope este un plus frumos pentru masina dvs., nu va trebui sa ocoliti masina si sa va uitati la starea presiunii in anvelope inainte de fiecare calatorie, veti avea intotdeauna totul sub control.

Cat dureaza instalarea senzorilor de presiune in anvelope?

Instalarea senzorilor de presiune este foarte rapida, o astfel de munca va va dura doar cateva minute. Contactati expertii nostri care vor face totul rapid si eficient.

Sus