Diagnosticare sistem franare

Sistemul de franare al masinii reprezinta un sistem alcatuit din elemente mecanice, electronice si hidraulice, care unite prin forta de frecare incetinesc si opresc vehiculul aflat in miscare.

Franele fac parte din siguranta dumneavoastra, motiv pentru care specialistii nostri efectueaza un control complet al intregului sistem de franare pentru a examina fiecare componenta. In acest fel, fiecare element este verificat pentru a-si analiza starea de uzura si este efectuata repararea sistemului de franare daca este necesar. De asemenea, la Anvelopele.md credem ca securitatea nu este o chestiune de buget, va garantam ca pret reparatie sistem de franare este unul accesibil.

Semne de uzura care indica repararea sistemului de franare

In mod normal, franese sunt clasificate in doua niveluri, placute de frana si discuri de frana. De obicei, sistemul de franare se poate defecta in urma uzurii in timp. Daca va ciocniti cu o situatie in care franele se elibereaza brusc, apasati pedala de franare de mai multe ori in continuu. Poate fi o defectiune simpla a sistemului de franare, dar pentru siguranta dumneavoastra aduceti masina la atelierul nostru pentru o verificare minutioasa.

Semne de uzura a placutelor de frana:

  • Eficienta franarii se pierde
  • Se aud zgomote in timpul conducerii sau chiar la franare
  • Se simt vibratii in timp ce se franeaza
  • Pedala franei coboara mai mult in momentul franarii

De asemenea va recomandam verificarea nivelului lichidului de frana. De fapt, atunci cand o placuta de frana este uzata, cilindrul principal nu mai aspira ulei. Prin urmare, trebuie sa schimbati placutele de frana ale vehiculului dumneavoastra pentru o franare optima inainte ca garnitura sa fie complet uzata.

Diagnosticare sistem franare in Moldova

Cand este momentul pentru reparatie instalatie franare Chisinau?

Va amintim ca uzura sistemul de franare depinde foarte multe de faptul cum este condus automobilul. Astfel, va recomandam sa verificati sistemul de franare al vehiculului dvs. de cel putin doua ori pe an pentru a-i imbunatati durata de viata. Dupa cum intelegeti deja, intretinerea franelor este importanta pentru siguranta dumneavoastra, iar pret diagnosticare sistem franare la Anvelopele.md este unul convenabil, ceea va permite sa efectuati aceasta procedura cand aveti nevoie fara sa amanati momentul.

Mecanicii service auto, Anvelopele.md va stau la dispozitie pentru a efectua repararea sistemului de franare a masinii dumneavoastra. Placutele si discurile de frana sunt de o importanta cruciala pentru siguranta soferului si, prin urmare, este important sa se efectueze inspectii regulate. Nu va faceti griji si lasati totul in mainile noastre!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea sistemului de franare 1Repararea sistemului de franare 2Repararea sistemului de franare 3Repararea sistemului de franare 4Repararea sistemului de franare 5Repararea sistemului de franare 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png