Izolatia fonica a arcurilor rotilor, a protectiilor rotilor

Te-ai simtit vreodata ca si cum ai calatori intr-o cutie de conserve zgomotoasa? Daca da, nu sunteti singurul. Multi automobilisti sufera de zgomotul excesiv al drumului, care poate fi foarte deranjant si chiar un pericol pentru siguranta.

Una dintre principalele surse de zgomot rutier este reprezentata de blocajele sau arcurile rotilor. Acestea sunt partea masinii dumneavoastra din jurul rotilor. Acestea sunt adesea realizate din metal subtire, ceea ce permite sunetului sa patrunda cu usurinta in interiorul masinii dumneavoastra.

Ce este izolarea fonica a a roții de rezervă?

Izolarea zgomotului de blocare este procesul de instalare a unui material care absoarbe sunetul in pasajele rotilor. Acest material ajuta la absorbtia undelor sonore, reducand cantitatea de zgomot din habitaclu.

Exista mai multe tipuri diferite de materiale de izolare fonica ce pot fi folosite pentru a va izola fonic pasajele rotilor. 
Unele dintre cele mai comune materiale includ:

  • Spuma. Acest tip de spuma are un numar foarte mare de mici buzunare de aer care ajuta la absorbtia sunetului.
  • Vinil dens. Acest material este o combinatie intre o foaie de vinil grea si un strat de spuma care absoarbe sunetul. Acesta absoarbe zgomotul mult mai bine decat spuma.
  • Etansant acustic. Acest material este un lichid gros si lipicios care poate fi folosit pentru a etansa orice spatii sau fisuri din pasajele rotilor.

Motive pentru instalarea izolatiei fonice a pasajelor rotilor.

Iata cateva dintre simptomele care pot indica faptul ca pasajele rotilor dvs. au nevoie de izolare fonica:

  • Puteti auzi zgomote de batai si zgomote de zgomot dinspre partea laterala a rotilor.
  • Simtiti vibratii de la drum prin volan sau prin scaun.

Nu stii unde in Chisinau poti face izolarea fonica Ia arcurilor roților? Serviciul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Daca te-ai confruntat cu oricare dintre problemele mentionate mai sus, este timpul sa faci izolarea fonica a pasajelor rotilor. 

Un profesionist Anvelopele car service poate evalua nivelul de zgomot din masina ta si iti poate recomanda cel mai bun plan de actiune. 

Maestrii nostri au o experienta vasta in tuning si caroserie auto. Va vom face sa va simtiti relaxat si confortabil in masina dumneavoastra!

Pentru a face izolarea fonica a dulapului dvs. rapid si ieftin, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Izolare fonica a rotii de rezerva 1Izolare fonica a rotii de rezerva 2Izolare fonica a rotii de rezerva 3Izolare fonica a rotii de rezerva 4Izolare fonica a rotii de rezerva 5Izolare fonica a rotii de rezerva 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png