Vopsirea si lustruirea auto

Masina ta arata putin mai rau pentru uzura? A trecut prin multe? Poate ca este timpul sa vopsesti si sa lustruiesti caroseria, pentru a-i reda stralucirea originala!

Vopsirea si lustruirea caroseriei auto: nuantele procesului.

Vopsirea si lustruirea caroseriei auto reprezinta procesul de readucere a vopselei masinii dumneavoastra la starea initiala. Acesta poate elimina zgarieturile, cioburile si alte imperfectiuni si poate da masinii dvs. o stralucire profunda de fabrica.

De ce aveti nevoie de lustruire si vopsire auto?

Iata cateva dintre beneficiile vopsitoriei si lustruirii auto:

  • Vopsirea si lustruirea auto vor ajuta la indepartarea zgarieturilor, aschiilor, dungilor si a altor imperfectiuni si vor da masinii dvs. o stralucire profunda si stralucitoare. Acest lucru va face ca masina dvs. sa arate din nou ca noua, chiar daca au trecut ani de zile de cand a fost vopsita ultima data.
  • Razele UV, praful de pe sosea si alti factori de mediu pot deteriora vopseaua masinii dumneavoastra. Vopsirea si lustruirea masinii va poate ajuta sa protejati vopseaua masinii dvs. de aceste elemente, astfel incat aceasta va dura mai mult timp.
  • O masina bine intretinuta, cu vopsea proaspata, va valora mai mult decat o masina cu vopseaua decolorata sau deteriorata. 
  • O masina curata si stralucitoare este mai placuta de condus. 
  • Lustruirea si vopsirea auto pot ajuta la protejarea vopselei masinii dvs. de zgarieturi si decolorare. Lustruirea elimina orice imperfectiuni minore ale vopselei, facand-o mai rezistenta la deteriorari.
  • Un strat proaspat de vopsea va da masinii dvs. un aspect mai luxos. 
  • O masina bine intretinuta, cu un strat proaspat de vopsea, este mai usor de curatat si de intretinut.
  • Vopsirea si lustruirea masinii va va proteja masina de rugina. Acest lucru se datoreaza faptului ca lustruirea formeaza o bariera intre metal si mediul exterior, ceea ce impiedica metalul sa se corodeze.

Nu stii unde sa iti vopsesti caroseria si partile de caroserie ale masinii la un pret avantajos? Anvelopele Auto Service va sta la dispozitie!

Daca iti doresti ca masina ta sa arate cat mai bine, atunci vopsirea si lustruirea masinii tale este o necesitate. Este o investitie care se va amortiza pe termen lung!

Preturi mici si vopsitorie de calitate va asteapta la atelierul nostru de caroserie Anvelopele! Pentru noi, vopsirea caroseriei si a pieselor de caroserie este un proces bine pus la punct, asa ca garantam o calitate ridicata si o munca rapida!

Sunteti interesat de lustruire si vopsire auto? Doar contactati operatorii nostri de la linia fierbinte la +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. Acestia va vor raspunde la orice intrebare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Vopsirea si lustruirea masinilor 1Vopsirea si lustruirea masinilor 2Vopsirea si lustruirea masinilor 3Vopsirea si lustruirea masinilor 4Vopsirea si lustruirea masinilor 5Vopsirea si lustruirea masinilor 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png