Repararea fisurilor din bara de protectie

Crapaturile din bara de protectie sunt un eveniment obisnuit pe sosea. Fie ca este vorba de o tamponare minora sau de daune mai mari, fisurile din bara de protectie pot fi inestetice si chiar periculoase. Daca doriti sa reparati o bara de protectie crapata, atelierele de reparatii auto folosesc cateva metode diferite.

Cum se realizeaza repararea fisurilor din plastic ale barei de protectie?

Exista mai multe moduri de a efectua repararea fisurilor din bara de protectie auto. O metoda comuna este utilizarea sudurii la rece. Sudarea la rece este un adeziv puternic care poate fi folosit pentru a umple fisurile si a crea o suprafata neteda, fara cusur. 

O alta metoda este utilizarea unei plase din fibra de sticla. Fibra de sticla este un material puternic care poate fi folosit pentru a consolida bara de protectie si a o face mai rezistenta la deteriorari viitoare.

Cum efectueaza atelierele de reparatii auto repararea fisurilor din bara de protectie?

Iata cateva dintre metodele pe care atelierele de reparatii auto le folosesc pentru a repara bara de protectie fisurata:

  • Epoxi si sudura la rece.
  • Reparatii cu plasa, fie din fibra de sticla, fie din plasa de otel.
  • Sudura din plastic, folosind electrozi, un uscator de par sau raclete termice.

Iata cateva lucruri suplimentare de care trebuie sa tineti cont atunci cand reparati o bara de protectie fisurata:

  • Gravitatea fisurii va determina cea mai buna metoda de reparare.
  • Daca fisura este mica, este posibil sa o puteti repara singur. Cu toate acestea, daca fisura este mare sau adanca, ar trebui sa va duceti masina la un atelier de reparatii auto.
  • Tipul de plastic folosit in bara de protectie va afecta, de asemenea, cea mai buna metoda de reparare.
  • Dupa ce fisura este reparata, va trebui sa va vopsiti din nou bara de protectie. Desi, daca doriti, exista modalitati de a efectua repararea fisurilor din bara de protectie fara a vopsi.

Daca aveti o bara de protectie crapata, este important sa o reparati cat mai curand posibil. Nu numai ca o bara de protectie crapata poate fi inestetica, dar poate fi si un pericol pentru siguranta. Prin repararea unei bare de protectie crapate, va veti ajuta masina sa arate mai bine si sa fie mai sigura la condus.

Nu sunteti sigur unde sa va reparati bara de protectie crapata la un pret scazut? Anvelopele Service Auto va sta la dispozitie!

Daca aveti nevoie de repararea fisurilor din bara de protectie, contactati expertii de la Anvelopele Auto Service. Va vom repara bara de protectie fara probleme, readucand-o la aspectul ei perfect.

Daca deteriorarea este mica, putem repara o bara de protectie crapata fara a o indeparta!

Costul procedurii va varia in functie de gravitatea daunelor.

Aveti nevoie de repararea fisurilor din bara de protectie, dar sunteti ingrijorat de pret? Sunati la +373 60 336 236 pentru o consultatie si faceti o programare la o ora convenabila pentru dvs. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea fisurilor din bara de protectie 1Repararea fisurilor din bara de protectie 2Repararea fisurilor din bara de protectie 3Repararea fisurilor din bara de protectie 4Repararea fisurilor din bara de protectie 5Repararea fisurilor din bara de protectie 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png