Inlocuirea rulmentului compresorului auto

Inlocuirea rulmentului compresorului este o procedura obisnuita de reparare a masinii. Conform reglementarilor, rulmentul ar trebui inlocuit la fiecare 100 de mii de km. parcursi, dar, in acelasi timp, este adesea posibil sa vedem masini cu un kilometraj de 200-250 de mii de km. parcursi fara o singura inlocuirea rulmentului la compresorul de aer.

Ce poate cauza defectarea rulmentului la compresor?

Este cauzata de functionarea unui vehicul. Aceasta parte a unui aparat de conditionat este in miscare permanenta in timp ce motorul functioneaza. Nu conteaza daca aparatul de aer conditionat functioneaza sau nu. Rulmentul se uzeaza in mod constant.

Cum sa definesti ca masina ta are nevoie de inlocuirea rulmentului de lagarelor de la scripete de compresor?

  • Daca auziti zgomote ciudate, mai ales atunci cand schimbati compresorul. Uneori, zgomotele se aud cand aerul conditionat este oprit, iar alteori cand este pornit.

  • Daca polita este slabita. Acest lucru poate fi verificat manual. Prezenta unui joc inseamna ca rulmentul trebuie inlocuit.

  • La unele marci de masini se poate auzi direct un zgomot de bataie de la aparatul de aer conditionat.

Daca observati oricare dintre cele de mai sus, trebuie sa contactati specialistii nostri in service auto la numarul de telefon + 373 60 336 236. 

De ce ar trebui inlocuit rulmentul de la compresorul de aer conditionat?

Aparitia sunetelor inseamna ca rulmentul compresorului este foarte uzat si utilizarea in continuare a masinii poate provoca deteriorarea suplimentara a compresorului si, prin urmare, poate duce la inlocuirea multor alte piese.

Mecanicii de la centrul nostru va recomanda sa nu intarziati cu inlocuirea rulmentului. Sunati-ne la numarul de telefon + 373 60 336 236.

Nu pierdeti timpul, veniti la atelierul nostru auto din Chisinau Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea rulmentului compresorului 1Inlocuirea rulmentului compresorului 2Inlocuirea rulmentului compresorului 3Inlocuirea rulmentului compresorului 4Inlocuirea rulmentului compresorului 5Inlocuirea rulmentului compresorului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png