Retapitarea si remodelare salonului auto

Interiorul masinii dvs. este una dintre cele mai importante parti ale vehiculului dvs. Este locul in care va petreceti cea mai mare parte a timpului si poate face o mare diferenta in ceea ce priveste experienta dvs. de condus. Daca interiorul masinii dvs. arata vechi, uzat sau deteriorat, poate fi timpul sa reamenajati interiorul. 

Mai jos, vom arunca o privire asupra tipurilor de materiale si va vom oferi serviciile noastre profesionale de retusare a interiorului. Fie ca aveti nevoie de vinil, piele, alcantara, putem face tot ce va doriti!

Ce presupune retapitarea interiorului auto?

Retusarea interiorului este procesul de readucere a interiorului masinii dvs. la starea initiala sau de imbunatatire a acestuia cu materiale si culori noi. Procesul implica indepartarea vechii tapiterii, repararea daunelor si instalarea unei noi tapiterii. Acest lucru va schimba complet aspectul interiorului masinii dumneavoastra, facandu-l sa arate din nou ca nou.

De ce aveti nevoie de o tapiterie interioara retusata?

Exista multe motive pentru care aveti nevoie de o retusare a tapiteriei interioare, printre care:

 • Refacerea aspectului interiorului masinii dvs.
 • Imbunatatirea confortului de conducere.
 • Protejarea interiorului de deteriorari ulterioare.
 • Un stil unic.
 • Cresterea semnificativa a valorii de revanzare a masinii.

Nu stii unde in Chisinau poti sa iti refaci interiorul masinii in alcantara la un pret mic? Service-ul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Daca interiorul masinii dvs. arata vechi, uzat sau deteriorat, retusarea interiorului cu alcantara este o modalitate excelenta de a-l readuce la starea initiala sau de a-l imbunatati cu materiale si culori noi. 

La service-ul nostru auto Anvelopele veti avea interiorul retusat cu orice material doriti. Maestrii nostri au o experienta uriasa de lucru cu interioarele auto si sunt gata sa retuseze interiorul masinii dumneavoastra cu orice material.

Efectuam retusarea interiorului:

 • Alcantara. Aceasta este o varianta sintetica clasica care ofera un confort ridicat la un pret rezonabil.
 • Piele. O optiune de lux. Usor de curatat, durabila, moale, confortabila, dar scumpa.
 • Piele ecologica. Varianta sintetica a pielii. Captusirea interiorului in piele ecologica este o optiune ideala daca doriti sa simtiti luxul pielii, dar nu doriti sa platiti prea mult pentru durabilitate!
 • Covor. Material sintetic, asemanator covorului. Absoarbe bine sunetele si creeaza un mediu acustic interesant!
 • Tesatura. Un material ieftin care se raceste foarte bine pe timp de vara. Este poros si lasa sa treaca bine aerul, ceea ce imbunatateste ventilatia in scaune. Daca aveti nevoie de o retusare, de o reparatie a scaunelor, tesatura va fi cea mai buna optiune de la caldura.
 • Film. Material sintetic ieftin. Ofera cea mai buna protectie pentru partile din interior impotriva zgarieturilor si a petelor.

Sunteti interesat de retusarea interiorului masinii alcantara, sunteti ingrijorat de pret? Preturile mici si viteza mare de lucru va asteapta in service-ul nostru auto! Contactati operatorii nostri la +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. Acestia va vor raspunde la orice intrebare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Retapitare, remodelare interiorului 1Retapitare, remodelare interiorului 2Retapitare, remodelare interiorului 3Retapitare, remodelare interiorului 4Retapitare, remodelare interiorului 5Retapitare, remodelare interiorului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png