Inlocuirea arcului de aripa

Arcul aripii este o parte importanta a caroseriei masinii dumneavoastra. Este partea curbata a caroseriei care se afla in spatele pasajului rotilor si ajuta la protejarea masinii dvs. de apa si resturi. Daca arcada aripii este deteriorata, apa se poate infiltra in interiorul masinii dumneavoastra, ceea ce poate cauza rugina si alte probleme.

Inlocuirea arcului de aripa: Caracteristici.

Inlocuirea arcului aripii este o reparatie necesara daca arcul aripii este deteriorat si nu poate fi reparat. Arcul de aripa de inlocuire va fi fabricat din material nou si va fi instalat in acelasi loc ca si vechiul arc de aripa.

Deoarece arcurile aripilor protejeaza rotile de umiditate, praf, pietre si alte resturi, arcurile din spate sunt supuse la mult mai multe solicitari decat cele din fata.

Inlocuirea arcului de aripa spate: De ce merita sa efectuati aceasta procedura?

Exista mai multe beneficii ale inlocuirii arcurilor spate, deoarece acestea:

  • Protejeaza autovehiculul de apa si resturi.
  • Previne rugina si alte daune.
  • Mentine aspectul vehiculului.
  • Creste siguranta vehiculului.
  • Reduc zgomotul produs de drum.

Daca arcul de aripa al masinii dumneavoastra este deteriorat, inlocuirea arcului de aripa este o reparatie necesara. Cu un arc de aripa nou, masina dvs. va fi protejata de apa si resturi, iar aceasta va arata si va functiona ca noua.

Nu sunteti sigur unde se efectueaza inlocuirea arcului de aripa pentru ca pretul sa nu fie prea mare? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Inlocuirea arcului de aripa este o reparatie relativ simpla, dar este important ca lucrarea sa fie facuta de un tehnician calificat. 

La Anvelopele service auto, maestrii nostri efectueaza o gama larga de reparatii de caroserie auto. Mesterii nostri vor inlocui arcurile masinii dumneavoastra din orice stare, dupa accidente.

Iata cateva dintre beneficiile inlocuirii arcului de aripa de catre un tehnician calificat de la service auto Anvelopele:

  • Noul arc de aripa va fi realizat din material de inalta calitate care va dura ani de zile.
  • Noul arc de aripa va fi montat la locul potrivit si se va potrivi perfect cu tonul restului masinii.

Daca arcada aripilor masinii dumneavoastra este deteriorata, nu amanati inlocuirea ei. Un arc de aripa deteriorat poate permite apei si resturilor sa se infiltreze in masina dumneavoastra, ceea ce poate provoca rugina si alte daune. Cu un arc de aripa nou, masina dvs. va fi protejata de intemperii si va arata si va functiona ca noua.

Aveti nevoie de o inlocuire a aripilor aripilor spate la masina dumneavoastra, dar sunteti ingrijorat de pret? Sunati la +373 60 336 236 pentru consultanta si faceti o programare la o ora convenabila pentru dvs. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea arcului de aripa 1Inlocuirea arcului de aripa 2Inlocuirea arcului de aripa 3Inlocuirea arcului de aripa 4Inlocuirea arcului de aripa 5Inlocuirea arcului de aripa 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png