Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Vascozitate(SAE):
Volum
Combustibil
Vascozitate cinematica la 100 °C
Cenusa sulfatata
Punct de inflamabilitate
Punct de curgere
Tact motor
API
Indicele de vascozitate
Cauta
Reseteaza

Comanda uleiuri Luxe pentru motor in Republica Moldova

Descoperiti un sirag mare de uleiul Luxe de motor in catalogul nostru. Aceasta firma de multa vreme a castigat o imensa faima si este aleasa din intreaga lume . Noi dam asigurare pentru calitatea uleilor de motor atasate in sortiment, din motiv ca comandam doar produse originale, de inalta calitate .

Uleiurile Luxe pentru motor sintetice au grad ridicat de adaptare la temperatura. Aiesta e o selectionare superba pentru motor care functioneaza la temperaturi minimale si maximale. Caracteristicile uleiului artificial cuprind:oxidativa ridicata si stabilitate termica;performanta ridicata la temperaturi scazute;indice de vascozitate inalt;evaporare mica;coeficient redus de frecare .

Uleiul pentru motor semi-artificial constata prin universalitatea sa si e suportabil pentru practic fiecare tip de motor. Uleiurile semi-artificiale au vascozitate mai slaba si nivel mai mic de aditivi .

Uleiurile anorganice pentru motor sunt potrivite pentru masinile cu motoare ce nu cer intretinere individuala. Aceasta e o alegere buna si ieftina pentru automobilele invechite.

Cum sa alegi ulei de motor?

Pentru a selectiona lubrifiantul potrivit, trebuie sa stiti:anotimpul si gradul de vascozitate, modelul de motor cu ardere interioara, kilometrajul vehiculului. Aceste informatii pot fi gasite in documentatia tehnica a autovehiculului sau predati selectionarea consultantilor nostri. Cumparati acum si bucurativs de toate beneficiile valabile pe site-ul nostru anvelopele.md. Suntem intotdeauna pregatiti sa va bucuram cu reduceri dese, servicii de extraordinara calitate, si valori profitabile.

Sus