Vezi toate serviciile

Detectarea si stergerea erorilor auto

Pret: din 500 lei

Pictograma de eroare apare pe tabloul de bord cand contactul este cuplat ca o imagine multimedia portocalie a motorului. Intr-un vehicul care poate fi reparat, dupa ce contactul este oprit, pictograma de eroare se stinge. Daca acest lucru nu se intampla si pictograma de eroare este inca aprinsa, atunci acest efect nu inseamna intotdeauna deteriorarea vreunei sectiuni corespunzatoare a motorului vehiculului. Memoria va da un semnal de eroare chiar si atunci cand defectele sunt remediate, din acest motiv trebuie resetata. Pot aparea erori in cazul unei disfunctionalitati in functionarea circuitului electric, uleiarea unui senzor sau scurtcircuit, pierderea contactelor din cauza oxidarii, vibratii. Daca sistemul electronic esueaza, este necesar sa se efectueze teste pentru dezvaluirea defectiunilor. Avem o echipa de profesionisti care lucreaza in service-ul nostru auto, care, folosind programe de calculator, va diagnostica sistemul. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul. Serviciile noastre populare:depozitare anvelope, montare anvelope pe teren, livrare combustibil.

Inregistrarea serviciului
Unde sa mergi pentru a elimina erorile din masina?

Expertii de la serviciul nostru auto Anvelopele.md pot elimina erorile din masina dvs., vom fi bucurosi sa va oferim serviciile noastre de calitate la preturi accesibile.

Trebuie sa resetez erorile de pe masina?

Chiar si dupa ce toate erorile au fost identificate si eliminate de pe computer, memoria le va emite in continuare. Din acest motiv, este necesar sa le resetati astfel incat nici dumneavoastra, nici lucratorii atelierului sa nu fiti indusi in eroare.

Daca au fost identificate erori, dar masina functioneaza ca de obicei, este posibil sa continuati sa conduceti?

Daca s-au identificat erori la masina, nu se recomanda utilizarea in continuare a vehiculului pana cand acestea nu sunt eliminate. Daca motorul functioneaza normal, puteti conduce o perioada scurta de timp. Cu toate acestea, cat mai curand posibil, trebuie sa contactati expertii.

Este posibil sa platiti pentru serviciile serviciului dumneavoastra auto cu un card?

Acceptam plata atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Puteti plati cu usurinta cu orice card bancar moldovenesc.

Sus