Stergerea erorilor auto rapid

Pret: din 500 lei

Bordul masinilor moderne are multe indicatoare si lumini care va avertizeaza cind este posibilele defectiuni si erori. Dar uneori, aceste lumini nu se sting chiar si dupa defectiunea stergerea erorilor auto. Indicatorul care aprinde permanent poate enerva sofer. Este posibil simplu sa stergerea erorilor auto, si dupa acestea ei nu vor distrage atentia soferului in timpul de conducere. Aceasta procedura se realizeaza cu ajutorul unui echipament special. Din acest motiv, cel mai bine solutia este sa adreseze in auto service, unde specialistii cu experienta pot efectua stergerea erorilor auto rapid si precis.

Stergerea erorilor dupa finalizarea reparatii

Se intampla adesea ca erorilor in auto sa fie reparata, dar indicatoarele si luminile continue sa se aprinde. In acest caz, este necesara stergerea erorilor. Puteti incercati sa scapati singur de ele, dar nu exista nicio garantie ca veti reusi. Ati putea incercati sa opriti toata electronice in masina. Introduceti cheia si intoarceti, dar numai pana cand motorul porneste. Tineti in aceasta pozitie timp de aproximativ 15 secunde, apoi scoateti cheia.  Dupa aceea, incercati sa porniti motorul, voi ati facut stergerea erorilor. Aceasta metoda este valabila pe majoritatea masinilor. 

Adresati-va la profesionisti cu competenta inalta

Daca nu reusiti sa corectati singuri defectiunile, cel mai bine solutia este sa contactati cu service auto non-stop, unde profesionistii va vor rezolva rapid problema eliminand erorile automate. Diagnosticare auto computerizata este o procedura importanta care cu siguranta nu trebuie sa uita. Va asteptam la Calea basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Stergerea erorilor auto 1Stergerea erorilor auto 2Stergerea erorilor auto 3Stergerea erorilor auto 4Stergerea erorilor auto 5Stergerea erorilor auto 6
Inregistrarea serviciului
Unde sa mergi pentru a elimina erorile din masina? Unde sa mergi pentru a elimina erorile din masina?

Specialistii de la serviciul nostru auto Anvelopele.md pot efectua procedura din autoturismul dumneavoastra, vom fi bucurosi sa va oferim serviciile noastre de calitate la preturi accesibile.

Trebuie sa resetez erorile de pe masina? Trebuie sa resetez erorile de pe masina?

Chiar si dupa ce toate reparatiile au fost facute in masina, memoria le va da in continuare. Din acest motiv, este necesar sa le resetati, astfel incat nici dumneavoastra, nici lucratorii atelierului sa nu fiti indusi in eroare.

Daca au fost identificate erori, dar masina functioneaza ca de obicei, este posibil sa continuati sa conduceti? Daca au fost identificate erori, dar masina functioneaza ca de obicei, este posibil sa continuati sa conduceti?

Utilizarea ulterioara a vehiculului nu este strict recomandata pana cand acestea nu sunt eliminate. Daca motorul functioneaza normal, este posibil sa puteti conduce o perioada scurta de timp. Cu toate acestea, cat mai curand posibil, trebuie sa contactati expertii.

Este posibil sa platiti pentru serviciile serviciului dumneavoastra auto cu un card? Este posibil sa platiti pentru serviciile serviciului dumneavoastra auto cu un card?

Acceptam plata atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Puteti plati cu usurinta cu orice card bancar moldovenesc.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png