Reglarea esapamentului auto

Reglarea sistemului de evacuare este procesul de modificare a unui sistem de evacuare pentru a imbunatati performanta, economia de combustibil sau pentru a schimba sunetul. Exista multe tipuri diferite de modificari, iar beneficiile specifice variaza in functie de vehicul si de rezultatul dorit.

Din ce consta un sistem de evacuare?

Sistemul de evacuare este responsabil pentru transportul gazelor de esapament departe de motor. Acesta este format dintr-o serie de tevi, amortizoare si rezonatoare. Reglarea sistemului de evacuare implica modificarea acestor componente.

Tipuri populare de tuning al sistemului de evacuare

Exista mai multe tipuri de tuning al sistemului de evacuare, le vom examina pe cele mai populare:

  • Evacuare Catback - Acest tip de modificare sportiva inlocuieste amortizorul si rezonatorul cu un sistem mai lejer. Acest lucru imbunatateste performanta si face ca sunetul sa fie mai puternic, dar mai tare. 
  • Teava de admisie - Aceasta modificare inlocuieste sectiunea tevii de esapament care leaga colectorul de evacuare de restul sistemului. O teava de admisie cu diametru mai mare poate imbunatati performanta prin reducerea presiunii in sistemul de evacuare.
  • Instalarea colectoarelor de inalta performanta. Acestea imbunatatesc performanta prin cresterea debitului de aer.
  • Instalarea duzelor de evacuare. Varfurile de esapament imbunatatesc sunetul si performanta prin reducerea rezistentei aerului.

De ce ati putea avea nevoie de repararea si tuningul sistemului de evacuare?

Exista mai multe motive pentru care este posibil sa aveti nevoie de tuningul esapamentului. Acestea includ:

  • Imbunatatirea performantelor. Reglarea sistemului de evacuare imbunatateste puterea si cuplul motorului, rezultand o acceleratie mai rapida si o manevrabilitate mai buna.
  • Cresterea eficientei combustibilului. Acest lucru se datoreaza faptului ca un sistem de evacuare liber reduce contrapresiunea de evacuare, ceea ce accelereaza iesirea gazelor de esapament din sistem.
  • Sunet imbunatatit. Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a obtine un sunet mai agresiv al esapamentului, tuningul sistemului de evacuare este ceea ce aveti nevoie.

Beneficiile specifice vor varia in functie de vehicul si de rezultatul dorit. 

Ti-ai dat seama ca ai nevoie de tuning evacuare in Chisinau la un pret bun? Service-ul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

In service-ul auto Anvelopele veti obtine tuningul sistemului de evacuare a autovehiculului dumneavoastra la un pret placut.

In service-ul nostru auto avem maestri profesionisti care sunt gata sa efectueze tuningul oricarui sistem de evacuare, fie ca este vorba de sistemul unui diesel, hibrid, sau chiar al unei motociclete! Tuning in Moldova - doar in service-ul auto Anvelopele!

Daca doriti sa aflati mai multe despre tuningul sistemului de evacuare sau sunteti gata sa dati automobilul dvs. pentru tuning, contactati-ne la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultatie si programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Reglarea sistemului de evacuare 1Reglarea sistemului de evacuare 2Reglarea sistemului de evacuare 3Reglarea sistemului de evacuare 4Reglarea sistemului de evacuare 5Reglarea sistemului de evacuare 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png