Tonarea farurilor

Pret: din 150 lei

Tonarea farurilor presupune reducerea luminozității optice din față și din spate a mașinii, inclusiv luminile de ceață inferioare și un semn de oprire a spoilerului. Există două moduri de tonifierea farurilor: vopsirea și tonarea farului spate cu peliculă.

Tonarea farurilor

  • Prima metodă nu este complet practică, pentru că dacă trebuie să eliminați nuanța, fără a deteriora farurile, nu o puteți face, așa că va trebui să schimbați optica.
  • La tonarea farurilor cu o peliculă, dacă este nevoie de rasterizare, se poate face cu ușurință și in cel mai scurt timp și in orice moment.

Datorită avantajelor lor, filtrele de peliculă sunt aproape de neinlocuit dacă folosești vehicule frecvent, dar nu toți producătorii de mașini vopsesc geamurile mașinilor, așa că proprietarii de mașini trebuie să facă singuri aceste upgrade-uri. Un astfel de serviciu in salon va fi foarte costisitor, așa că nuanțarea farurilor este soluția cea mai relevantă și bugetară. Nu trebuie să cumpărați unelte specializate sau să aveți abilități speciale pentru a face acest lucru. Doar veniți la Anvelopele.md și facem noi totul.

Tonifierea farurilor reduce vizibilitatea? Da, dar cantitatea de vopsea determină cit de multă vizibilitate este afectată.
Aveți nevoie de tonifierea farurilor in Chișinău? Anvelopele.md este un autoservice in Chișinău care poate efectua această procedură la preț accesibil. Pentru programare vă rugăm să ne apelați la numărul + 373 60 336 236.

Tonarea farurilor 1Tonarea farurilor 2Tonarea farurilor 3Tonarea farurilor 4Tonarea farurilor 5Tonarea farurilor 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau sa aplici pentru nuantarea farurilor auto? Unde in Chisinau sa aplici pentru nuantarea farurilor auto?

Maestrii service-ului nostru auto specializat pot oferi servicii de nuantare a farurilor auto. Suntem mereu bucurosi de clienti noi si suntem gata sa oferim lucrarile noastre de reparatii la cele mai accesibile preturi din Moldova.

De ce ar trebui sa nuantezi farurile masinii tale? De ce ar trebui sa nuantezi farurile masinii tale?

Nuantarea farurilor auto este necesara pentru a da un aspect atractiv masinii dumneavoastra. Foarte des, pentru unii producatori de automobile, luminile fata si spate difera in reglaj.

Trebuie să fac o programare pentru a mi nuanța stopurile mașinii? Trebuie să fac o programare pentru a mi nuanța stopurile mașinii?

Va recomandam sa rezervati in avans pentru a evita cozile lungi. Puteti face o programare la numarul de telefon + 373 60 336 236.

Ce metode de plata sunt furnizate in serviciul dvs. auto? Ce metode de plata sunt furnizate in serviciul dvs. auto?

Puteti plati pentru serviciile oferite atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Sunt acceptate la plata orice card bancar emis si valabil pe teritoriul tarii noastre.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png