Vezi toate serviciile

Tonarea farurilor

Pret: din 150 lei

Nuantarea farurilor este o modalitate simpla, ieftina, dar foarte eficienta de a va scoate masina in evidenta. Datorita nuantei, masina capata propria individualitate, expresivitate, ceea ce face ca masina sa iasa in evidenta de restul. Daca ati cautat o modalitate de a va face masina sa iasa in evidenta din multime, nuantarea farurilor este cea mai buna solutie. Incredintati o astfel de munca numai specialistilor de inalta calitate. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate inalta si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau sa aplici pentru nuantarea farurilor auto?

Maestrii service-ului nostru auto specializat pot oferi servicii de nuantare a farurilor auto. Suntem mereu bucurosi de clienti noi si suntem gata sa oferim lucrarile noastre de reparatii la cele mai accesibile preturi din Moldova.

De ce ar trebui sa nuantezi farurile masinii tale?

Nuantarea farurilor auto este necesara pentru a da un aspect atractiv masinii dumneavoastra. Foarte des, pentru unii producatori de automobile, luminile fata si spate difera in reglaj.

Merita sa va preinregistrati in service-ul dvs. auto?

Va recomandam sa rezervati in avans pentru a evita cozile lungi. Puteti face o programare la numarul de telefon + 373 60 336 236.

Ce metode de plata sunt furnizate in serviciul dvs. auto?

Puteti plati pentru serviciile oferite atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Sunt acceptate la plata orice card bancar emis si valabil pe teritoriul tarii noastre.

Sus