Acumulatoare auto GigaWatt

Magazinul online anvelopele.md prezinta un sortiment de surse de energie pentru automobile. Acest brand a capatat popularitate larga la soferi si in zilele noastre este vestit in toata lumea. Bateriile auto a brandului sunt o unitate de alimentare serioasa, inventate pentru absolut toate tipurile de autovehicule. Acel detaliu e o parte constitutiva a orsicarui autovehicul. Acel component e responsabil pentru inceperea corecta a sursei de alimentare a automobilului si pentru furnizarea de alimentare electrica. In zilele noastre piata europeana este plina de oferte de la diverse companii. Absolut toate bateriile de acumulator au parti pozitive si negative, e nevoie sa selectionati sursa de alimentare binevenita pentru vehiculul Dvs.

Importantele avantaje a GigaWatt:

 • timpul lung de functionare
 • legatura calitate-pret superba
 • capacitate ampla a bateriei
 • adaptabilitate la temperaturi ridicate si scazute
 • dezvoltarea cu ajutorul tehnologiilor moderne
 • respecta toate standardele general acceptate
 • gama mare

Cum sa selectezi sursa de alimentare binevenita pentru masina?

Pentru a intelege ce sursa de alimentare sa procurati, trebuie sa determinati cat solicita vehiculul. Deci, vehiculele noi solicita mult mai multa alimentare electrica, in ​​comparatie cu un auto din generatia anterioara. Sunt un sir de aspecte la care fiecare automobilist este obligat sa acorde atentia: dimensiunea bateriei, curentul de pornire, modelul de conexiune. In caz ca intimpinati dificultati cu selectia bateriei de acumulator pentru automobil sau aveti nevoie de ajutor aditional, va rugam sa luati legatura cu mesterii nostri. Ei va vor consulta sa procurati perfecta optiune pentru vehiculul Dvs. Prezintam doar produse de inalta calitate . Cumparati baterii auto pe site-ul nostru.

Care este caracteristica bateriilor Gigawatt? Care este caracteristica bateriilor Gigawatt?

Unicitatea Gigawatt este ca demonstreaza un grad bun de performanta in iernile dure. Acest parametru face ca bateria Gigawatt sa fie o priza acceptabila si uneori de neinlocuit pentru soferii care locuiesc in latitudini nordice sau sunt fortati sa mearga acolo.

Cum aflu data lansarii bateriilor Gigawatt? Cum aflu data lansarii bateriilor Gigawatt?

Data lansarii este cel mai important indicator. Bateria imbatraneste din momentul eliberarii, nu de la inceputul utilizarii. Stiind cum sa gasiti data fabricatiei, puteti cumpara intotdeauna cea mai noua baterie. Marcajul in sine este stampilat pe carcasa bateriei.

Cum afecteaza temperatura ambianta nivelul de incarcare al bateriei GigaWatt? Cum afecteaza temperatura ambianta nivelul de incarcare al bateriei GigaWatt?

La temperaturi sub zero, reactia chimica reduce semnificativ viteza, iar atunci cand este utilizata la temperaturi ridicate, o baterie incarcata normal poate emite mai multa energie electrica.

Ce tehnologii sunt utilizate la fabricarea bateriilor GigaWatt? Ce tehnologii sunt utilizate la fabricarea bateriilor GigaWatt?

La crearea bateriilor, se utilizeaza urmatoarele tehnologii actuale: 

 • Grila stampilata X-frame;
 • Separator de rezistenta redusa;
 • Colector de curent Central modernizat;
 • Capac superior armat;
 • Indicator de nivel de incarcare.
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png