Vezi toate serviciile

Alinierea rotilor

Pret: din 550 lei

Uzura anvelopelor este foarte afectata de alinierea rotilor. Convergenta se masoara in grade, stabilind unghiul dintre avioane sau in milimetri, calculand diferenta dintre punctele din spate si din fata ale rotilor unei axe. Simptomul principal al unghiurilor incorecte ale degetelor este scartaitul cauciucului la viraj. Camberul este unghiul care arata pozitia rotilor in raport cu drumul, cand sunt privite din fata a vehiculului. Cu ajutorul camberului, puteti afla cat de departe se abat rotile de la planul vertical. Camberul afecteaza controlabilitatea si stabilitatea vehiculului. Unghiurile de curbare trebuie sa fie aceleasi pe ambele parti, altfel, la deplasare, masina va fi dusa in lateral. In service-ul nostru auto, totul se va face rapid si, cel mai important, calitativ! Tot aici puteti umple aparatul de aer conditionat al masinii, puteti diagnostica sistemul de aprindere, spalati sistemul de alimentare si multe altele. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova este posibil sa se efectueze diagnostice de similitudine - colaps?

Poti ajusta camber-ul la service-ul auto Anvelopele.md. Atelierul nostru de reparatii auto angajeaza adevarati profesionisti care va vor aduce masina la comanda completa intr-un timp scurt. Calitatea serviciilor si nivelul preturilor va surprinde placut!

De unde stii daca o masina are nevoie de alinierea rotilor?

Urmatorii factori indica o ajustare incorecta a camberului:

  • dupa intoarcerea masinii, volanul revine fara tragere de inima la pozitia initiala
  • rotile scot un sunet neplacut la viraj
  • anvelopele auto se uzeaza intr-un ritm accelerat
Ce afecteaza convergenta - colapsul?

Reglarea corecta a camber-ului va va oferi o calatorie stabila pe diferite suprafete de drum, va reduce uzura anvelopelor si probabilitatea de derapare si, de asemenea, va reduce consumul de combustibil. Nu trebuie sa neglijati reglarea rotilor, deoarece de asta depind siguranta si confortul dumneavoastra la volan.

Ce alte servicii ofera service-ul dumneavoastra auto?
Sus