Vezi toate serviciile

Inlocuire cablaj auto

Pret: din 300 lei

Deteriorarea cablajului vehiculului poate fi baza pentru probleme semnificative. Modelele moderne de vehicule au diferite tipuri de echipamente electrice si electronice. In cele din urma, deteriorarea cablajului poate duce la functionarea incorecta a unitatilor de control, a senzorilor si a computerului de bord sau la deteriorarea completa a echipamentelor electrice scumpe. In plus, un circuit mic poate provoca un incendiu in masina, ceea ce reprezinta o amenintare pentru sanatatea si viata oamenilor. Pentru a preveni astfel de probleme, este necesar din cand in cand sa diagnosticati echipamentul electric al masinii si sa eliminati in prealabil problemele identificate. Aceste proceduri ar trebui efectuate intr-un service auto. Mesterii nostri cu experienta sunt capabili sa identifice cele mai complexe defecte:repararea unitatilor de control, inlocuirea bateriei hibride, inlocuirea bateriei, inlocuirea blocului sigurante.

Inregistrarea serviciului
Unde sa mergi pentru a inlocui cablurile masinii?

Daca aveti probleme cu cablarea din masina, ar trebui sa contactati imediat cel mai apropiat atelier de reparatii auto, un cablaj auto defect pune in pericol nu numai siguranta dumneavoastra, ci si a celor din jur.

Este posibil sa schimbati singur cablajul din masina?

Este recomandat sa nu faceti acest lucru daca nu ati facut acest lucru inainte si nu aveti cunostintele si experienta necesare. Inlocuirea cablajului unei masini este un proces destul de laborios, pe care doar specialistii instruiti il pot gestiona.

Cat costa inlocuirea cablajului intr-o masina?

Este necesar sa intelegeti ca cablurile curg prin intreaga masina, prin urmare, pentru a forma costul final al lucrarii, este necesar sa se determine cantitatea de munca care va trebui efectuata. Costul final poate depinde de o serie de factori care pot fi identificati dupa inspectia la un service auto.

Ce poate cauza o problema de cablare a masinii?

Unul dintre principalele motive pentru o defectiune a cablajului poate fi curentul insuficient de la baterie, daca dupa verificarea cablajului masinii nu au existat probleme, nu ar fi de prisos sa te gandesti la verificarea bateriei masinii tale.

Sus