Inlocuire cablaj auto

Pret: din 300 lei

Automobilul este o masina plina de tehnologie si, pentru ca acesta sa functioneze corect, este necesar ca toate componentele sale sa functioneze in armonie. Una dintre treptele responsabile de functionarea optima a vehiculului este cablajul electric.

Ce este un cablaj electric?

Cablajul masinii este un conductor energetic. Elementul este ascuns in interiorul masinii si interconecteaza diferitele sisteme auto, fiind responsabil de transmiterea datelor intre modulele electronice.

Inlocuire cablaj auto

Pentru ce este cabajul masinii?

Cablajul masinii conecteaza dispozitivele auto. Lucreaza cu sistemele de transmisie si cu toate echipamentele electronice, gestionand distributia energiei. Un cablaj are o mare varietate de cabluri, fiecare dintre acestea fiind responsabil de gestionarea si distribuirea unei parti din energia masinii.

Problemele care duc la inlocuirea cablajului masinii:

  1. Lipsa conexiunii dintre cutia electrica auto si cablu
  2. Probleme cu cablul emitatorului
  3. Ruperea cablului
  4. Probleme electromagnetice

Multe probleme cu inlocuirea cablajului in masina au o cauza comuna: un fir de impamantare corodat. Cablul de impamantare duce de la baterie la corp. Este un cablu gros, negru sau o plasa de sarma deschisa. Coroziunea severa poate aparea la punctele de contact ale bateriei si ale corpului pana cand cablul nu mai conduce in mod fiabil electricitatea.

Inainte sa treceti la inlocuirea cablajului masinii, schema de cablare a masinii trebuie examinata in detaliu. De acest lucru se ocupa mecanicii experimentati din cadrul echipei noastre. Fara informatii si cunostinte precise despre care cablu este responsabil pentru care consumator, nici nu ar trebui sa incepem.

Daca aveti nevoie de inlocuirea cablajului masinii, s-ar putea sa va ingrijorati cat va costa acest lucru. Pret inlocuire cablaj auto este de cateva mii de lei, in dependenta de complexitatea problemei cablajului auto.

Alegeti o echipa profesionista pentru inlocuirea cablajului masinii

Cand aveti o problema cu sistemul electric al masinii dumneavoastra, Anvelopele.md are cea mai recenta tehnologie pentru a diagnostica problema si mecanici calificati pentru intretinerea si inlocuirea tuturor cablurilor din masina. Pentru toate lucrarile de inlocuirea completa a cablajului in pretul masinii folosim cele mai noi echipamente si instrumente de ultima generatie. Apelati cu inceredere la Anvelopele.md pentru preturi service auto accesibile si respectand raportul pret-calitate.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea cablajului 1Inlocuirea cablajului 2Inlocuirea cablajului 3Inlocuirea cablajului 4Inlocuirea cablajului 5Inlocuirea cablajului 6
Inregistrarea serviciului
Unde sa mergi pentru a inlocui cablurile masinii? Unde sa mergi pentru a inlocui cablurile masinii?

Daca aveti probleme cu cablarea din masina, ar trebui sa contactati imediat cel mai apropiat atelier de reparatii auto, un cablaj auto defect pune in pericol nu numai siguranta dumneavoastra, ci si a celor din jur.

Este posibil sa schimbati singur cablajul din masina? Este posibil sa schimbati singur cablajul din masina?

Este recomandat sa nu faceti acest lucru daca nu ati facut acest lucru inainte si nu aveti cunostintele si experienta necesare. Inlocuirea cablajului unei masini este un proces destul de laborios, pe care doar specialistii instruiti il pot gestiona.

Cat costa inlocuirea cablajului intr-o masina? Cat costa inlocuirea cablajului intr-o masina?

Este necesar sa intelegeti ca cablurile curg prin intreaga masina, prin urmare, pentru a forma costul final al lucrarii, este necesar sa se determine cantitatea de munca care va trebui efectuata. Costul final poate depinde de o serie de factori care pot fi identificati dupa inspectia la un service auto.

Ce poate cauza o problema de cablare a masinii? Ce poate cauza o problema de cablare a masinii?

Unul dintre principalele motive pentru o defectiune a cablajului poate fi curentul insuficient de la baterie, daca dupa verificarea cablajului masinii nu au existat probleme, nu ar fi de prisos sa te gandesti la verificarea bateriei masinii tale.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png