Reparatia capitala a motorului

Pret: din 500 lei

Motoarele de astazi cu sisteme din ce in ce mai complexe. Mai putine emisii, mai putin consum, mai putin zgomot. Cerintele industriei sunt destul de mari, ceea ce reprezinta o provocare pentru dezvoltatorii de motoare. In acest context, componentele de antrenare a supapelor joaca un rol principal, in special in procesul de ardere decisiv.

Cand motorul vehiculului dumneavoastra este pornit, piesele interne sunt in frecare constanta, ceea ce mareste sistemul cu mult efort si functioneaza intotdeauna la temperaturi ridicate. Toate acestea ajuta la disgratia pieselor, ceea ce este foarte normal. Cand masina dvs. atinge un kilometraj foarte diferit, peste 200.000 km, de exemplu, poate aparea necesitatea de repatatii generale la motor.

Reparatii generale la motor in Moldova

Cand trebuie sa efectuati reparatii generale la motor Chisinau?

Printre unele dintre simptomele care va pot indica ca trebuie sa faceti reparatia capitala a motorului este puterea redusa, consum mare de ulei de lubrifiere, exces de fum emis de evacuare, consum mai mare de combustibil, mult zgomot de motor.

Cand motorul este reconstruit, procesul poate fi partial sau complet. Cand mecanicul spune ca va rectifica partea inferioara a motorului, inseamna ca va restaura partea din sistem care are captusele cilindrilor, pistoanele, bielele si arborele cotit. In partea de sus, veti gasi capul care are ghidaje, supape, scaune si, de asemenea, inlocuirea arborelui cu came.

Mecanicii de la Anvelopele.md vor efectua o examinare amanuntita a functionarii motorului vehiculului dumneavoastra si, astfel, va va putea sfatui cu privire la cea mai buna solutie pentru reparatie.

Cum verificati daca reparatia a fost facuta bine?

Primul lucru la care trebuie sa aveti grija este sa verificati starea generala a motorului. Blocul trebuie sa fie uscat, fara prezenta unor scurgeri de ulei sau apa in imbinarile si/sau racordurile sale. Proprietarul trebuie sa porneasca motorul pentru a verifica daca functioneaza normal in toate intervalele sale de turatie. Nu pot exista esecuri sau smucituri.

Cand motorul este rece, cautati fum care iese din evacuarea motorului. Daca iese fum alb, este posibil ca o parte a capului sau blocului sa permita patrunderea apei in motor. Daca acest fum este negru, exista un exces de ulei care arde. Acest lucru poate fi cauzat de o potrivire proasta a inelelor pistonului sau de o etansare a supapei care are scurgeri.

Daca aveti nevoie de reparatia capitala a motorului va asteptam in auto service Chisinau, Anvelopele.md de pe str. Calea Basarabiei 46. De asemenea daca aveti nevoie de alte servicii, tot noi suntem cei care va pot ajuta. Va asteptam cu drag!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Reparatii generale la motor 1Reparatii generale la motor 2Reparatii generale la motor 3Reparatii generale la motor 4Reparatii generale la motor 5Reparatii generale la motor 6
Inregistrarea serviciului
Cum sa intelegeti ca este nevoie de o reparatie completa a motorului? Cum sa intelegeti ca este nevoie de o reparatie completa a motorului?

Semne care indica necesitatea unei reparatii complete a motorului:

  • consum mare de ulei
  • fum gros intunecat din evacuare
  • scaderea puterii motorului
  • scade presiunea uleiului
Cat de des trebuie efectuata o revizie a motorului? Cat de des trebuie efectuata o revizie a motorului?

De regula, o revizie a unui motor cu ardere interna se efectueaza dupa 270 - 300.000 de mii de kilometri. Depinde mult de modelul masinii, de asemenea, este necesar sa se tina cont de caracteristicile functionarii vehiculului.

Cat dureaza o revizie a motorului? Cat dureaza o revizie a motorului?

In ceea ce priveste timpul pentru revizia motorului, atunci totul este individual si totul depinde de situatia specifica. Daca piesele deteriorate au fost identificate si trebuie inlocuite, poate dura aproximativ o zi.

Ce este inclus intr-o revizie a motorului? Ce este inclus intr-o revizie a motorului?

O revizie a motorului include de obicei:

  • demontarea si curatarea motorului
  • verificati nodurile pentru defecte
  • inlocuirea, daca este necesar, a pieselor care s-au defectat
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png