Vezi toate serviciile

Reparatii generale la motor

Pret: din 500 lei

O revizie a motorului presupune dezasamblarea completa a motorului si inlocuirea celor doua elemente principale ale acestuia:blocul cilindrilor si capul acestuia. Reparatia include si testarea tuturor componentelor pentru prezenta defectelor si, daca este necesar, inlocuirea acestora, sistemele de alimentare cu combustibil, sistemele de racire si lubrifierea cu ulei. Incetinirea dvs. in schimbarea uleiului si a filtrului de ulei poate contribui la uzura accelerata a motorului, ceea ce duce la cresterea fortelor de frecare ale pieselor. Aceste forte apar datorita faptului ca exista o reducere a proprietatilor de baza ale uleiului, cum ar fi cresterea depunerilor pe canale si parti, formarea de aditivi. La randul sau, exista o cantitate imensa de deseuri de uzura in sistemul de lubrifiere a motorului. Starea proasta a filtrelor de aer si de combustibil afecteaza, de asemenea, uzura motorului. De asemenea, daca remediati cu intarziere diverse defectiuni ale motorului, acest lucru va contribui la uzura motorului in viitor. Uzura motorului poate fi, de asemenea, afectata in modul in care utilizati vehiculul. Daca motorul functioneaza la sarcini maxime la viteze mari, acest lucru poate reduce durata de viata a vehiculului dumneavoastra. Puteti incredinta sarcina specialistilor nostri experimentati in service auto. Daca aveti intrebari, ne puteti suna la +37368257576 sau ne puteti trimite un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Cum sa intelegeti ca este nevoie de o reparatie completa a motorului?

Semne care indica necesitatea unei reparatii complete a motorului:

  • consum mare de ulei
  • fum gros intunecat din evacuare
  • scaderea puterii motorului
  • scade presiunea uleiului
Cat de des trebuie efectuata o revizie a motorului?

De regula, o revizie a unui motor cu ardere interna se efectueaza dupa 270 - 300.000 de mii de kilometri. Depinde mult de modelul masinii, de asemenea, este necesar sa se tina cont de caracteristicile functionarii vehiculului.

Cat dureaza o revizie a motorului?

In ceea ce priveste timpul pentru revizia motorului, atunci totul este individual si totul depinde de situatia specifica. Daca piesele deteriorate au fost identificate si trebuie inlocuite, poate dura aproximativ o zi.

Ce este inclus intr-o revizie a motorului?

O revizie a motorului include de obicei:

  • demontarea si curatarea motorului
  • verificati nodurile pentru defecte
  • inlocuirea, daca este necesar, a pieselor care s-au defectat
Sus