Inlocuirea partiala a pragului (kit de reparatii)

Pragul este o parte importanta a caroseriei vehiculului dumneavoastra. Este o piesa orizontala care se intinde de-a lungul partii inferioare a usii si ajuta la protejarea masinii dvs. de apa si resturi. Daca pervazul este deteriorat, apa se poate infiltra in masina dumneavoastra, ceea ce poate cauza rugina si alte probleme.

Inlocuire partiala a pragului: Kit de reparare a pragului Caracteristici.

Un kit de reparare a pragului este o modalitate convenabila de a repara un prag deteriorat. Kitul include toate materialele necesare pentru reparatie, inclusiv material nou pentru pervaz, adeziv si material de etansare.

Inlocuirea partiala a pervazului este o modalitate mai putin costisitoare si mai putin consumatoare de timp pentru a repara un pervaz deteriorat decat o inlocuire completa. In cazul unei inlocuiri partiale, este inlocuita doar sectiunea deteriorata a pervazului. Astfel, veti economisi bani si timp, precum si veti contribui la mentinerea integritatii structurale a vehiculului.

De ce se face o inlocuire partiala a pragului?

Inlocuirea partiala a pragului are mai multe avantaje fata de sudarea completa a pragului:

  • Mai ieftina decat o inlocuire completa. Un kit de reparare a pragului este o mica fractiune din costul unei inlocuiri complete.
  • Consuma mai putin timp decat o inlocuire completa. Un kit de reparare a pervazului poate fi instalat in cateva ore, in timp ce o inlocuire completa poate dura zile sau chiar saptamani.
  • Pastreaza integritatea structurala a vehiculului. Un kit de reparare a pragului este proiectat sa se potriveasca perfect intr-un prag existent, fara a compromite integritatea structurala a vehiculului.

Nu stiti unde sa va inlocuiti pragurile in Chisinau? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

In cazul in care pragul masinii dvs. este deteriorat, inlocuirea partiala a pragului este o modalitate economica si usoara de reparare a acestuia. Cu un kit de reparare a pragurilor, masina dvs. va fi din nou pe drum in cel mai scurt timp.

La atelierul nostru de reparatii auto din Anvelopele, avem toate instrumentele si echipamentele necesare pentru a repara complet sau a inlocui partial pragurile masinii dumneavoastra. "Costuri reduse, calitate inalta, reparatii rapide" - numai la service auto Anvelopele!

Aveti nevoie de o inlocuire partiala a unui prag de la masina dumneavoastra, dar sunteti ingrijorat de pret? Sunati la +373 60 336 236 pentru consultanta si faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea partiala a pragului (kit de reparatii) 1Inlocuirea partiala a pragului (kit de reparatii) 2Inlocuirea partiala a pragului (kit de reparatii) 3Inlocuirea partiala a pragului (kit de reparatii) 4Inlocuirea partiala a pragului (kit de reparatii) 5Inlocuirea partiala a pragului (kit de reparatii) 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png