Inlocuiti senzorul de detonare

Senzorul de detonare este un dispozitiv care verifica si monitorizeaza aprinderea combustibilului. Acesta imbunatateste eficienta arderii combustibilului, siguranta si performanta motorului.

Defectarea unui sistem de siguranta fundamental poate duce atat la cresterea uzurii componentelor, cat si la consecinte tragice. Sa analizam simptomele unui senzor stricat.

Cum stiti daca aveti nevoie de inlocuirea unui senzor de detonare?

Defectiunea motorului - principalul semn de probleme, pe masinile moderne exista mai multe functii pentru a proteja motorul si proprietarul de defectiuni, unitatea de control electronic trimite date la panoul de informatii, daca ati aprins pictograma motorului - este timpul sa mergeti la garaj, de asemenea, atunci cand se aprinde pictograma, viteza maxima a masinii va fi limitata la 50-60 km/ h pentru a preveni daunele aferente, piesele de uzura si pentru a mentine siguranta pe sosea, dar chiar si asa, exista multe semne de defectiune, care merita sa fie cunoscute, cum ar fi:

  • O senzatie de nesincronizare in vibratiile motorului si vibratiile in sine devin mai puternice.

  • Reducerea randamentului motorului si cresterea consumului de combustibil.

  • Cresterea volumului si a consistentei gazelor de esapament.

Defectarea sistemelor conexe este deosebit de periculoasa, deoarece, daca exista o desincronizare a pistoanelor, pot aparea scurgeri de combustibil si masina poate lua foc.

Ce trebuie sa faceti daca descoperiti aceasta problema?

Daca descoperiti aceste probleme, ar trebui sa inlocuiti senzorul de detonare cat mai repede posibil, deoarece riscati sa aveti un accident, sa pierdeti mult mai mult timp si bani in despagubiri sau sa va pierdeti masina intr-un incendiu. Este mai bine sa nu provocati un accident si sa lasati performantele autovehiculului dumneavoastra la voia intamplarii, in schimb contactati profesionistii de la Anvelopele.

Sunteti interesat de inlocuirea senzorului de detonare, dar sunteti ingrijorat de pret? La service-ul nostru auto, veti avea parte de un pret corect si de profesionalism. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o consultatie pentru a afla costul de inlocuire a senzorului. Sau vizitati service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.m

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuiti senzorul de detonare 1Inlocuiti senzorul de detonare 2Inlocuiti senzorul de detonare 3Inlocuiti senzorul de detonare 4Inlocuiti senzorul de detonare 5Inlocuiti senzorul de detonare 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png