Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Vascozitate(SAE):
Volum
Combustibil
Tact motor
Indicele de vascozitate
Vascozitate cinematica la 100 °C
Punct de inflamabilitate
Punct de curgere
API
Cauta
Reseteaza

In Republica Moldova procura uleiuri Chempioil de motor

Descoperiti in catalogul nostru o gama ampla de uleiuri Chempioil de motor . Aiesta companie demult a dobindit o mare popularitate si este aleasa de milioane de proprietari de auto din intreaga lume . Pentru calitatea tuturor uleilor de motor atasate in asortiment, noi dam asigurare, din motiv ca comandam numai produse originale de calitate superioara.

Uleiurile Chempioil de motor sintetice au nivel marit de adaptabilitate la temperatura. Aceasta e o decidere nemaipomenita pentru motor care functioneaza la temperaturi critic scazute si ridicate. Proprietatile uleiurilor artificiale includ:oxidativa mare si fixitate termica;performanta mare la temperaturi scazute;indice de vascozitate inalt;evaporare mica;coeficient scazut de frecare .

Uleiurile de motor semi-sintetice constata prin universalismul sa si sunt potriviti pentru practic orice model de motor. Uleiurile semi-sintetice au grad mai scazut de aditivi si vascozitate mai mica.

Uleiul pentru motor mineral e potrivit pentru automobilile cu motoare ce nu cer intretinere deosebita. Aceasta e o optiune excelenta si convenabila pentru autovehiculele de generatie veche .

Ce fel de ulei de motor sa cumperi?

Pentru a selectiona lubrifiantul convenabil, e nevoie sa cunoasteti:sezonul si nivelul de vascozitate, modelul de motor cu ardere interioara, kilometrajul vehiculului. Aieste informatii pot fi gasite in documentatia tehnica a autovehiculului sau incredintati selectionarea consultantilor nostri. Procurati acum si savurati de toate avantajele valabile pe site-ul nostru anvelopele.md. Suntem intotdeauna gata sa va surprindem cu reduceri dese, servicii de magnnifica calitate, si preturi profitabile.

Sus