Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Vascozitate(SAE): openfilter
Volum openfilter
Combustibil openfilter
Indicele de vascozitate openfilter
Vascozitate cinematica la 100 °C openfilter
Cenusa sulfatata openfilter
Punct de inflamabilitate openfilter
Punct de curgere openfilter
Tact motor openfilter
API openfilter
ACEA openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

In Republica Moldova procura uleiuri Chempioil de motor

Descoperiti in catalogul nostru o gama ampla de uleiuri Chempioil de motor. Aiesta companie demult a dobindit o mare popularitate si este aleasa de milioane de proprietari de auto din intreaga lume . Pentru calitatea tuturor uleilor de motor atasate in asortiment, noi dam asigurare, din motiv ca comandam numai produse originale de calitate superioara.

Uleiurile Chempioil de motor sintetice au nivel marit de adaptabilitate la temperatura. Aceasta e o decidere nemaipomenita pentru motor care functioneaza la temperaturi critic scazute si ridicate. Proprietatile uleiurilor artificiale includ: oxidativa mare si fixitate termica; performanta mare la temperaturi scazute; indice de vascozitate inalt; evaporare mica; coeficient scazut de frecare .

Uleiurile de motor semi-sintetice constata prin universalismul sa si sunt potriviti pentru practic orice model de motor. Uleiurile semi-sintetice au grad mai scazut de aditivi si vascozitate mai mica.

Uleiul pentru motor mineral e potrivit pentru automobilile cu motoare ce nu cer intretinere deosebita. Aceasta e o optiune excelenta si convenabila pentru autovehiculele de generatie veche .

Ce fel de ulei de motor Chempioil sa cumperi?

Pentru a selectiona lubrifiantul convenabil, e nevoie sa cunoasteti: sezonul si nivelul de vascozitate, modelul de motor cu ardere interioara, kilometrajul vehiculului. Aieste informatii pot fi gasite in documentatia tehnica a autovehiculului sau incredintati selectionarea consultantilor nostri. Procurati acum si savurati de toate avantajele valabile pe site-ul nostru anvelopele.md. Suntem intotdeauna gata sa va surprindem cu reduceri dese, servicii de magnnifica calitate, si preturi profitabile.

Cine detine marca de ulei de motor Chempioil? Cine detine marca de ulei de motor Chempioil?

Uleiurile de motor Chempioil sunt detinute de marca elvetiana a holdingului european Sudheimer Car Technik, care detine marcile SCT Germania si Mannol. Uleiurile de motor Chempioil au castigat rapid increderea si recunoasterea soferilor nu numai in propria tara, ci si in strainatate.

Care sunt beneficiile uleiurilor de motor Chempioil? Care sunt beneficiile uleiurilor de motor Chempioil?

Principalele avantaje ale uleiurilor de motor Chempioil includ:

  • grad ridicat de protectie impotriva depunerilor si funinginei
  • grad ridicat de protectie a motorului la sarcini mari
  • protectia motorului impotriva proceselor de oxidare
Cum sa comanzi ulei de motor Chempioil pe site-ul tau? Cum sa comanzi ulei de motor Chempioil pe site-ul tau?

Pentru a achizitiona ulei de motor Chempioil, trebuie sa plasati o comanda direct pe site-ul nostru sau sa sunati la numarul de telefon + 373 68 257 576. Livrarea se efectueaza in Chisinau si in toata Moldova.

Ce metode de plata sunt disponibile in magazinul dvs.? Ce metode de plata sunt disponibile in magazinul dvs.?

Cumparaturile in magazinul nostru sunt disponibile atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Toate cardurile bancare emise si valabile pe teritoriul Moldovei sunt acceptate la plata.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png