Sudare automata cu electrozi

Pret: din 200 lei

Sudarea se refera la procesul tehnologic responsabil pentru legatura puternica a metalelor cu aliajele. Apare in timpul impactului la temperatura ridicata asupra locului de formare a sudurilor.

Acest procedeu consta in imbinarea diferitelor tipuri de materiale prin incalzirea lor si apoi topirea lor la locul viitoarei imbinari cu sau fara liant. Sursa de caldura aici este de obicei arcul de sudare, care este creat de curentul generat de sursa de putere de sudare. De-a lungul anilor, s-au dezvoltat diverse metode pentru sudarea structurilor din otel. In acest caz, se utilizeaza echipamente profesionale, a caror functionare necesita calificari corespunzatoare, certificate printr-un document special.

Sudarea metalului subtire este in mare masura riscanta. Sudorul este una dintre acele profesii care sunt amenintate cu disparitia. Toate din cauza prafului si a substantelor chimice care sunt eliberate in acest proces. Vorbim despre compusi de fier, mangan, silice, crom si nichel si multe alte substante nocive. Dar respectam toate standardele si asiguram siguranta completa a angajatilor nostri.

Compania Anvelopele.md este specializata in furnizarea de servicii de prima clasa in Moldova. Prioritatea este imbunatatirea constanta a calitatii produselor si a nivelului serviciilor de sudare oferite. In acelasi timp, ne pasa de sanatatea si securitatea in munca, atat pentru noi, cat si pentru cei din jurul nostru. Oferta noastra se adreseaza companiilor si institutiilor mici si mari, precum si persoanelor fizice. Un serviciu de urgenta 24 de ore din 24 ofera un serviciu de sudor la fata locului. Acestea sunt asigurate nu doar la Chisinau, ci in toata tara. Suntem o companie de telefonie mobila care onoreaza comenzile pe drumul catre clienti.

Expertii nostri efectueaza, de asemenea, teste de laborator ale sudurilor si reparatii ale elementelor deteriorate din aluminiu si metal. Toata lumea poate comanda: servicii de sudor, intretinere masini, etc. Comercializam produse finite (balustrade, balustrade, balustrade, porti), precum si realizarea propriilor proiecte la cererea clientului.

Majoritatea clientilor cu deplina responsabilitate ne ofera cele mai inalte evaluari. S-a atins un nivel de profesionalism absolut in sudarea metalelor. Acuratetea, fiabilitatea si estetica sunt punctele forte ale Anvelopele.md. Nu suntem limitati de capacitatile tehnologice si ne dezvoltam constant. Onorarea comenzilor este 100% punctuala si responsabila. Iar flexibilitatea muncii, a logisticii, a contactelor garanteaza confortul si placerea cooperarii.

Lucrari de sudare 1Lucrari de sudare 2Lucrari de sudare 3Lucrari de sudare 4Lucrari de sudare 5Lucrari de sudare 6
Inregistrarea serviciului
Cand se foloseste sudarea? Cand se foloseste sudarea?

Se recurge la lucrari de sudare in cazurile in care este nevoie de reparatii, inlocuiri de piese ale masinii care nu pot fi indepartate. Cel mai adesea, aceste parti includ pragurile transportului rutier.

Cat dureaza lucrarile de sudare la o masina? Cat dureaza lucrarile de sudare la o masina?

La aceasta intrebare nu pot raspunde decat specialistii service-ului nostru auto, dupa o examinare detaliata a problemei. lucrarile de sudura pot fi efectuate in orice parte a masinii, iar domeniul de aplicare al lucrarilor viitoare poate varia foarte mult.

Trebuie sa ma preinregistrez la service-ul dvs. auto? Trebuie sa ma preinregistrez la service-ul dvs. auto?

Inregistrarea in service auto trebuie facuta din timp pentru a evita cozile lungi. Pentru a face acest lucru, trebuie sa lasati o solicitare pe site sau sa sunati la numarul de telefon + 373 60 336 236.

Ce metode de plata furnizati? Ce metode de plata furnizati?

Pentru serviciile serviciului nostru auto, plata se face atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Ne bucuram mereu de clienti noi si suntem gata sa oferim servicii de cea mai inalta calitate.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png