Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Anvelope Michelin - garantia calotoriei cu siguranta!

Cauciucuri Michelin au primit glorie intre proprietari de masini, care prevad sa obtina cauciuc auto de calitate nemaipomenita la un cost atractiv. Marfa lansata a acestei marci comerciale se produc folosind materia prima doar de calitate inalta, la fabrici dotate cu echipament actual. Fabricantul ofera gama de modele mare de pneuri de vara, de iarna si pe tot sezonul.

Anvelope pe sezon de vara Michelin

Anvelopele de vara constata stabilizarea termica marita. Anvelopa datorita tehnologiilor moderne de productie isi mentine caracteristicile de mobilizare chiar la temperaturi ridicate. Aiest moment permite companiei sa implementeze marfa in peste 70 de tari din toata lumea. Nivelul scazut de zgomot e alta proprietate, ce a fost primita prin infiintarea proiectului simplificat si neregulat a benzii de rulare. Comandati acum pneurile de vara Michelin la noi pe site, pentru a aprecia toate beneficiile.

Cauciuc pe sezon de iarna Michelin

Producatorul pentru clima rece a dezvoltat pneuru Michelin de iarna care au o multime de avantaje . Mai intii, trebuie de subliniat miscarea stabila a automobilului la accelerare si oprire pe suprafata inzapezita . Modelul specific a benzii de rulare asigura o aderenta de inalta calitate pe pista. Totodata, forma benzii minimizeaza aderenta a namolului si a ninsorii . Aiesta este o solutie perfecta pentru a sofa in sezonul rece si in conditii dificile. Planificati sa procurati anvelope Michelin pentru iarna? Pe site-ul nostru faceti rost de cea mai mare varietate!

Cauciuc pe tot anul Michelin

Producatorul a reusit sa creeze o solutie magnifica pentru conducere in orice vreme. Aceste cauciucuri se evidentiaza prin proprietatile lor excelente de conducere pe traseuri ude si uscate, la temperaturi extinse si mici. Este adaptat pentru utilizare orasaneasca si mediu rural. Importantul avantaj este raportul calitate-pret. Pentru a va asigura de acest lucru, este nevoie sa procurati cauciucuri pentru toate anotimpurile si sa le testati desinestatator. Suntem convinsi ca veti fi satisfacut!

In ce an a fost fondata Michelin?

Compania Michelin dateaza din 1832. Aceasta companie este unul dintre cei mai mari producatori de anvelope. Principala caracteristica a acestei companii a fost dorinta de a promova nu numai progresul tehnic, ci si progresul social.

Ce evidentiaza anvelopele de vara Michelin?

Principalele avantaje ale anvelopelor de vara Michelin includ rezistenta excelenta la uzura, pret accesibil, aderenta excelenta pe orice tronson de drum, precum si rezistenta la temperaturi ridicate.

De ce anvelopele de iarna Michelin?

Anvelopele de iarna Michelin se remarca prin caracteristicile lor de performanta. Caracteristicile distinctive ale anvelopelor de iarna Michelin sunt consumul redus de combustibil, aderenta excelenta pe drumurile inzapezite si inghetate. Stabilitate chiar si la temperaturi foarte scazute.

De ce sunt atat de bune anvelopele Michelin all-season?

Anvelopele Michelin pentru toate anotimpurile se lauda cu o durata de viata extinsa datorita chimiei unice a cauciucului. Aceste anvelope se simt minunat in conditii de temperaturi foarte scazute si ridicate.

Ce alternative sunt disponibile la anvelopele Michelin?

Daca anvelopele acestei marci nu vi se potrivesc, va putem recomanda urmatoarele optiuni:

  • Sava
  • Kingstar
  • Gislaved
  • Barum

De asemenea, puteti vizualiza intreaga lista de anvelope pentru pasageri.

Sus