Inlocuirea releului de demaror auto

Releul de demaror este o mică, dar importantă componentă în sistemul de pornire al motorului automobilului. Scopul său principal este de a asigura pornirea și oprirea fiabilă a demarorului. Dacă acest releu nu funcționează corect, poate cauza probleme serioase atunci când încercați să porniți mașina.

Importanța releului de demaror constă în faptul că controlează transferul curentului electric de la bateria mașinii la demaror, permițându-i să pună în funcțiune motorul. Semnele unei defecțiuni a releului de demaror pot include dificultăți la pornirea motorului, clicuri sau lipsa de reacție la încercarea de pornire.

Procesul de înlocuire a releului de demaror include următoarele etape:

  1. Diagnosticare: Specialiștii efectuează un diagnostic pentru a se asigura că problema este legată de releul de demaror.

  2. Demontare: Demarorul este demontat de pe mașină pentru a permite accesul la releu.

  3. Înlocuire: Releul defect de demaror este înlocuit cu unul nou și de calitate.

  4. Montare și verificare: Demarorul, cu noul dispozitiv de comutare, este reinstalat pe mașină, iar apoi este verificată funcționalitatea acestuia.

Alegerea Anvelopele.md pentru înlocuirea releului de demaror se bazează pe experiența și cunoștințele noastre în domeniul reparațiilor auto. Mecanicii noștri calificați oferă service profesionist și înlocuiesc releul folosind doar piese de înaltă calitate. De asemenea, oferim prețuri accesibile și un nivel înalt de servicii, făcând procesul de reparare cât mai comod posibil pentru clienții noștri.

În cazul în care întâmpinați probleme cu releul de demaror, vă puteți baza pe specialiștii noștri, iar mașina dumneavoastră va porni din nou cu încredere.

Daca aveti intrebari sau intentionati sa faceti o programare pentru inlocuire, va rugam sa ne contactati la +373 60 336 236 pentru consultanta. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuire releu al starterului 1Inlocuire releu al starterului 2Inlocuire releu al starterului 3Inlocuire releu al starterului 4Inlocuire releu al starterului 5Inlocuire releu al starterului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png