Inlocuire arc suspensie masina

Pret: din 210 lei

Setul de suspensii joaca un rol esential in buna functionare a unei masini. Arcul de suspensie, in acest caz, este in mare masura responsabil pentru asigurarea suportului greutatii si mentinerea inaltimii corecte a vehiculului, precum si pentru absorbtia impacturilor si oscilatiilor solului.

De exemplu, atunci cand un vehicul se deplaseaza pe un drum denivelat, acesta nu trebuie sa-si piarda stabilitatea atunci cand trece printr-o groapa sau un obstacol. In caz contrar, exista riscuri de accident. In acest scenariu, arcul este cel care ajuta la absorbtia acestor nereguli, prevenind pierderea capacitatii de condus.

Problemele care indica inlocuirea arcurilor suspensiei

Identificarea problemei este relativ simpla, deoarece vehiculul insusi da semne ca ceva nu este in regula. Mai jos sunt cateva situatii care pot indica probleme cu arcurile:

  • Pierderea inaltimii masinii;
  • Pierderea stabilitatii;
  • Zgomote, batai si trepidatii;
  • Puncte in care exista rugina;
  • Uzura excesiva a anvelopelor;
  • Impact puternic la trecerea peste o bara de viteza sau orice alta denivelare.

Inlocuirea arcurilor suspensiei in Chisinau

Este bine de precizat ca nu intotdeauna ceea ce este rau face zgomot, iar asta este valabil si pentru arcul de suspensie. Chiar daca nu face zgomot, echipamentul poate necesita intretinere. Se recomanda efectuarea unui control la fiecare 10.000 km pentru a evalua complet suspensia.

Cat de importanta este intretinerea?

Este important de retinut ca si atunci cand un set de arcuri este in stare perfecta, inlocuirea arcurilor ar putea fi necesara. La urma urmei, functionarea defectuoasa a amortizoarelor, bucselor si opritoarelor afecteaza si performanta vehiculului.

Astfel, este important de evidentiat necesitatea respectarii planului de intretinere al masinii. In plus, este esential sa faceti inlocuirea arcurilor suspensiei in Moldova atunci cand apare oricare dintre problemele enumerate mai sus sau daca aveti intrebari apelati la mecanicii din echipa Anvelopele.md

Importanta procedurii de schimbare arc suspensie pentru functionarea unui vehicul se remarca prin faptul ca nu doar garanteaza confortul la conducere, ci si previne accidentele. Pentru mai multe servicii de inlocuirea arcurilor in Chisinau, va asteptam la auto service de pe str. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea arcurilor suspensiei 1Inlocuirea arcurilor suspensiei 2Inlocuirea arcurilor suspensiei 3Inlocuirea arcurilor suspensiei 4Inlocuirea arcurilor suspensiei 5Inlocuirea arcurilor suspensiei 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot inlocui arcurile suspensiei auto? Unde in Chisinau pot inlocui arcurile suspensiei auto?

Puteti apela la serviciile de inlocuire a arcurilor suspensiei auto in service-ul nostru auto, specialistii nostri fiind capabili sa rezolve problema de orice complexitate in cel mai scurt timp posibil. Va asiguram ca veti fi multumit!

De unde stii cand este timpul sa schimbi arcurile suspensiei? De unde stii cand este timpul sa schimbi arcurile suspensiei?

Daca masina dvs. a inceput sa cada puternic sub sarcina, semnele de coroziune sunt vizibile pe arcuri - acestea sunt semne ca trebuie sa verificati cel putin starea acestor arcuri si sa nu asteptati defectiunea lor completa, ceea ce poate duce la costuri neplanificate.

Care este rolul arcurilor suspensiei intr-o masina? Care este rolul arcurilor suspensiei intr-o masina?

Arcurile de suspensie sunt o parte elastica a trenului de rulare al unei masini, al carei scop principal este acela de a asigura o calatorie lina si confortabila pe sectiuni de drum neuniforme.

Ce alt serviciu auto poti oferi? Ce alt serviciu auto poti oferi?

Service-ul nostru auto ofera si urmatoarele servicii:

  • Inlocuire butuc
  • Inlocuirea bucsei stabilizatorului
  • Inlocuire arc
  • Inlocuirea barelor stabilizatoare spate
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png