Vezi toate serviciile

Inlocuire arc suspensie masina

Pret: din 210 lei

Suspensia unui vehicul contine un numar mare de piese, iar toate acestea joaca un rol semnificativ in asigurarea stabilitatii in viraje si o deplasare lina, precum si in asigurarea controlabilitatii in miscare. Dar elementul central al acestui intreg sistem sunt arcurile. Impreuna cu arcurile, acestea fac parte din componentele flexibile ale suspensiei. Arcurile protejeaza unitatea, caroseria si alte parti ale masinii, reducand semnificativ impactul negativ al impactului atunci cand conduceti pe drumuri proaste. In general, acesta este unul dintre detaliile care face conducerea mai confortabila si, cel mai important, sigura. Disparitia elasticitatii dupa o anumita perioada de functionare se produce din cauza epuizarii metalului. De asemenea, motivul pentru care arcurile de suspensie se uzeaza este umiditatea ridicata. Daca trebuie sa inlocuiti arcul suspensiei, va rugam sa contactati serviciul nostru auto. Avem o echipa de mesteri cu experienta care pot inlocui biele stabilizatoare, pot inlocui amortizoare, pot regla supapele si multe altele. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot inlocui arcurile suspensiei auto?

Puteti apela la serviciile de inlocuire a arcurilor suspensiei auto in service-ul nostru auto, specialistii nostri fiind capabili sa rezolve problema de orice complexitate in cel mai scurt timp posibil. Va asiguram ca veti fi multumit!

De unde stii cand este timpul sa schimbi arcurile suspensiei?

Daca masina dvs. a inceput sa cada puternic sub sarcina, semnele de coroziune sunt vizibile pe arcuri - acestea sunt semne ca trebuie sa verificati cel putin starea acestor arcuri si sa nu asteptati defectiunea lor completa, ceea ce poate duce la costuri neplanificate.

Care este rolul arcurilor suspensiei intr-o masina?

Arcurile de suspensie sunt o parte elastica a trenului de rulare al unei masini, al carei scop principal este acela de a asigura o calatorie lina si confortabila pe sectiuni de drum neuniforme.

Ce alt serviciu auto poti oferi?
Sus