Curatarea plasticului din interiorul masinii

Nu va place sa va urcati in masina dupa o zi lunga si sa fiti intampinat de un interior murdar si urat mirositor? Daca da, nu sunteti singurul. Multi oameni considera ca interiorul masinii lor este cel mai greu de pastrat curat. Suprafetele din plastic se pot pata, decolora si crapa in timp, ceea ce le face foarte greu de curatat fara substante chimice speciale care sa nu deterioreze plasticul. Aici intervine curatarea profesionala a plasticului din interiorul masinii, care vine in ajutor

Ce este curatarea chimica a plasticului auto?

Serviciul nostru de curatare a plasticului din interior va va ajuta sa readuceti interiorul masinii dvs. la aspectul sau original. Folosim produse de curatare blande, netoxice, care indeparteaza murdaria, praful si petele fara a deteriora plasticul sau vinilul. De asemenea, lustruim suprafetele pentru a le reda stralucirea originala. De asemenea, putem efectua reparatii ale plasticului, daca este necesar!

De ce ati putea avea nevoie de curatarea plasticului din interiorul masinii?

Serviciul nostru de curatare a plasticului interior:

  • Va indeparta murdaria, praful si petele din interiorul masinii dvs.
  • Va reda stralucirea plasticului si vinilului masinii dumneavoastra.
  • Va preveni decolorarea si craparea plasticului.
  • Va face ca interiorul masinii dvs. sa arate si sa miroasa din nou ca nou.
  • Este un proces sigur si netoxic.
  • Va indeparta parul de animale de companie si mirosurile persistente de animale de companie.
  • Va creste valoarea de revanzare a masinii dumneavoastra.

Nu stiti unde sa va curatati plasticul interior in Chisinau? Anvelopele car service va sta la dispozitie!

Daca doriti ca interiorul masinii dvs. sa arate din nou ca nou, curatarea plasticului interior in Anvelopele car service este solutia ideala pentru dvs. Detalistii nostri profesionisti vor readuce suprafetele masinii tale la un aspect ca nou!

Sunteti interesat de curatarea torpedoului masinii dumneavoastra? Curatarea uscata a cotierelor? Indepartarea mucegaiului? Preturi mici si o curatare de inalta calitate va asteapta in service-ul nostru auto! Contactati operatorii nostri la +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. Acestia va vor raspunde la orice intrebare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Curatarea chimica a plasticului interior 1Curatarea chimica a plasticului interior 2Curatarea chimica a plasticului interior 3Curatarea chimica a plasticului interior 4Curatarea chimica a plasticului interior 5Curatarea chimica a plasticului interior 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png