Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Pneuri Amtel in Moldova

Cauciuc auto Amtel a primit popularitate larg raspandita la soferi de masini, care tind sa obtina anvelope auto de calitate nemaipomenita la un pret atractiv. Marfa acestei marci comerciale se implementeaza aplicind materia prima doar calitativa, la intreprinderi echipate cu echipament modern. Compania sugereaza sortiment mare de cauciuc auto de vara, de iarna si pe tot sezonul.

Cauciuc pe sezon de vara Amtel

Cauciucurile pe sezonul de vara atrag atentia cu stabilitatea termica marita. Datorita tehnologiilor actuale de marfa, cauciucul isi mentine caracteristicile de antrenare chiar si la temperaturi inalte . Aiest moment da sansa companiei sa implementeze produsele in peste 80 de tari din intreaga lume. Alta proprietate este nivelul scazut de galagie, care a fost primit prin infiintarea designlui simplificat si neregulat a benzii de rulare. . Cu scopul de a determina toate beneficiile, comandati chiar acum cauciucurile de sezonul de vara Amtel pe site-ul nostru .

Cauciuc pe sezonul de iarna Amtel

Pentru clima rece fabricantul a creat cauciuc Amtel pe iarna ce au multe avantaje. Trebuie, mai intii, de subliniat miscarea fixa a vehiculului la accelerare si oprire pe drum inzapezit. Modelul specific a benzii ofera o aderenta cu buna calitate pe drum. In plus, modelul benzii reduce aderenta a namolului si a omatului . Aiesta este o iesire superba pentru a conduce in sezonul rece si in situatii dificile. Sunteti gata sa achizitionati anvelope Amtel pe iarna? Pe site-ul nostru gasiti cea mai ampla gama!

Pe tot sezonul cauciucuri Amtel

Producatorul a reusit sa creeze o varianta magnifica pentru sofare pe orice vreme. Aceste pneuri se evidentiaza prin caracteristicile lor excelente de sofare pe drumuri ude si uscacioase, la temperaturi ridicate si scazute. Merge pentru folosire orasaneasca si mediu rural. Principalul profit este raportul calitate-cost. Ca sa va asigurati de acest fapt, este nevoie sa cumparati pneuri pentru toate anotimpurile ca sa le examinati singuri. Suntem siguri ca veti fi satisfacut!

De ce anvelopele de vara Amtel?

Anvelopele de vara Amtel au o serie de avantaje fata de concurentii lor. Avantajele lor neechivoce includ aderenta si franare de inalta calitate, abilitati bune de cross-country si un pret accesibil.

Ce au special anvelopele de iarna Amtel?

Anvelopele de iarna Amtel arata stabilitate si tractiune pe drumurile inzapezite si inghetate. Banda de rulare unica asigura o flotatie excelenta pe toate suprafetele.

Ce este special la anvelopele pentru toate anotimpurile Amtel?

Anvelopele Amtel pentru toate anotimpurile sunt concepute pentru utilizare pe tot parcursul anului. Se demonstreaza perfect in conditii de temperaturi extrem de scazute si ridicate. De asemenea, trebuie remarcat durata de viata lunga si costul accesibil.

Ce alternative exista la marca Amtel?

Ca alternativa, putem oferi anvelope ale unor marci precum:

  • Matador
  • Avon
  • Cordiant
  • Rosava

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope pentru pasageri prezentata pe site-ul nostru.

Sus