Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Anvelope auto Aoteli

Alege pneuri Aoteli in Chisinau

Pneuri Aoteli au capatat larga popularitate intre soferi, care tind sa cumpere pneuri de calitate nemaipomenita la un cost necostisitor. Marfa acestui brand se fabrica utilizind materia prima doar de calitate inalta, la instalatii industriale echipate cu echipament innoit. Compania prezinta alegere larga de pneuri de vara, de iarna si pe tot sezonul.

Cauciuc de vara Aoteli

Anvelopele de vara atrag atentia cu stabilizarea termica extinsa. Cauciucul isi pastreaza proprietatile de mobilizare la temperaturi inalte datorita tehnologiilor moderne de marfa . Aiest lucru face posibil marcii comerciale sa implementeze bunurile in peste 80 de tari din intreaga lume. Alta caracteristica e gradul mic de galagie, care a fost primit prin infiintarea designlui moderat si asimetric a benzii de rulare. . Comandati chiar acum anvelopele de vara Aoteli, pentru a stabili toate profiturile.

Cauciucuri de iarna Aoteli

Producatorul pe sezonul rece a dezvoltat anvelope Aoteli de iarna care au multe avantaje . Trebuie, in principal, de subliniat miscarea fixa a vehiculului la accelerare si oprire pe drum inzapezit. Modelul deosebit a benzii de rulare ofera o aderenta de inalta calitate pe autostrada. Modelul benzii in plus minimizeaza aderenta a namolului si a ninsorii. Aiesta e o iesire perfecta pentru a conduce in sezonul rece si in conditii dificile. Planificati sa achizitionati cauciuc Aoteli pentru iarna? Pe site-ul anvelopele.md gasiti cea mai larga varietate!

Pe tot sezonul cauciucuri Aoteli

Fabricantul a izbutit sa creeze o cale favorabila pentru sofare in orice sezon. Aceste pneuri se remarca prin caracteristicile lor perfecte de sofare pe autostrade ude si uscacioase, la temperaturi ridicate si mici. Este adaptat pentru folosire urbana si mediu rural. Importantul profit e raportul calitate-pret. Ca sa va asigurati de acest lucru, este nevoie sa cumparati pneuri pentru toate anotimpurile ca sa le testati desinestatator. Fara indoiala ca veti fi multumit!

Care sunt avantajele anvelopelor de vara Aoteli?

Dintre principalele avantaje ale anvelopelor de vara Aoteli trebuie evidentiate performanta, rezistenta la caldura si durabilitatea acestora. Dezvoltarea acestor anvelope are loc folosind tehnologii avansate.

Ce au special anvelopele de iarna Aoteli?

Anvelopele de iarna Aoteli au castigat de multa vreme popularitate in randul soferilor obisnuiti. Anvelopele sunt rezistente la acvaplanare, ies in evidenta prin abilitate excelenta la cross-country. Pe suprafete alunecoase si inzapezite.

Cum sa cumparati anvelope Aoteli all-season de la dvs.?

Puteti cumpara anvelope Aoteli all-season completand o cerere pe site sau contactand departamentul de vanzari la telefon + 373 68 257 576. Oferim doar servicii de inalta calitate cu garantie.

Ce alternative exista la brandul Aoteli?

Ca alternativa, putem oferi anvelope ale unor marci precum:

  • Charmhoo
  • Three-A
  • Rapid
  • Nexen

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope pentru autoturisme prezentate pe site-ul nostru.

Sus