Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Cauciuc Arivo in Chisinau

Cauciuc auto Arivo a primit popularitate larga la soferi de masini, care tind sa primeasca anvelope de calitate magnifica la un pret atractiv. Marfa lansata a acestui brand se implementeaza utilizind materia prima doar calitativa, la intreprinderi dotate cu utilaj actual. Producator de marfuri ofera gama de modele larga de cauciuc pe tot sezonul, de vara si de iarna.

Cauciucuri de vara Arivo

Anvelopele de vara constata stabilizarea termica marita. Multumita tehnologiilor actuale de marfa, cauciucul isi rezerva caracteristicile de mobilizare chiar si la temperaturi inalte . Acest moment face posibil companiei sa vanda marfa in peste 90 de state din toata lumea. Gradul mic de galagie e alta proprietate, ce a fost primita prin infiintarea proiectului simplificat si asimetric a benzii de rulare. Achizitionati acum pneurile de sezonul de vara Arivo pe site-ul nostru, pentru a aprecia toate avantajele.

Cauciuc pe sezonul de iarna Arivo

Fabricantul pe clima rece a dezvoltat pneuru Arivo pentru iarna care au o cantitate imensa de avantaje . Este nevoie, in special, de accentuat miscarea stabila a masinii la accelerare si franare pe drum inzapezit. Modelul unic a benzii de rulare garanteaza o aderenta cu buna calitate pe drum. In plus, modelul benzii reduce aderenta murdariei si a zapezii . Aiesta este o solutie perfecta pentru a conduce in sezonul rece si in situatii dificile. Sunteti gata sa procurati cauciucuri Arivo pe iarna? La noi pe site faceti rost de cea mai ampla gama!

Pe tot anotimpul anvelope Arivo

Fabricantul a reusit sa proiecteze o cale minunata pentru sofare pe orice perioada. Aceste cauciucuri se remarca prin caracteristicile lor superbe de sofare pe drumuri umede si uscate, la temperaturi extinse si mici. Este adaptat pentru utilizare orasaneasca si off-road. Importantul profit este raportul calitate-pret. Pentru a va asigura de acest lucru, este nevoie sa cumparati cauciucuri pentru toate sezoanele ca sa le examinati singuri. Suntem siguri ca veti fi satisfacut!

Care sunt beneficiile anvelopelor de vara Arivo?

Anvelopele de vara Arivo sunt renumite pentru aderenta excelenta, rezistenta la uzura si durabilitate. Dezvoltarea acestor anvelope se realizeaza la intreprinderi moderne care utilizeaza nanotehnologii avansate.

Ce au special anvelopele de iarna Arivo?

Anvelopele de iarna Arivo au o tractiune excelenta pe suprafetele de drum inzapezite si inghetate. Compozitia chimica speciala a cauciucului a facut posibila cresterea duratei de viata a acestor anvelope.

Ce alternative exista la brandul Arivo?

Ca alternativa, putem oferi anvelope ale unor marci precum:

  • Otani
  • Kpatos
  • RADAR
  • ChaoYang

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope pentru autoturisme prezentate pe site-ul nostru.

Sus