Vezi toate serviciile
Filtrul
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Procura cauciucul Atturo cu livrare

Cauciucuri Atturo au obtinut faima intre automobilisti, care prevad sa obtina cauciuc auto de calitate buna la un pret relativ ieftin. Produsele lansate a acestui brand se dezvolta aplicind materia prima doar de calitate inalta, la fabrici echipate cu utilaj actual. Producatorul sugereaza gama de modele mare de pneuri pe tot sezonul, de iarna si de vara.

Anvelope de vara Atturo

Cauciucurile de vara atrag atentia cu stabilitatea termica inalta. Pneul isi pastreaza proprietatile de mobilizare chiar la temperaturi ridicate multumita tehnologiilor moderne de bunuri . Aiest moment face posibil companiei sa implementeze bunurile in peste 70 de tari din intreaga lume. Gradul mic de galagie este alta proprietate, care a fost obtinuta prin infiintarea designlui simplificat si asimetric a benzii de rulare. Procurati chiar acum pneurile de sezonul de vara Atturo pe site-ul nostru, pentru a stabili toate beneficiile.

Cauciuc pe sezon de iarna Atturo

Fabricantul pe sezonul rece a dezvoltat pneuru Atturo pentru iarna ce au o multime de avantaje . In principal, e nevoie de accentuat miscarea fixa a masinii la marirea vitezei si franare pe drum inzapezit . Modelul specific al benzii de rulare ofera o aderenta de inalta calitate pe pista. Forma benzii in plus reduce aderenta murdariei si a zapezii. Aceasta este o iesire superba pentru a conduce in sezonul rece si in situatii extreme. Intentionati sa achizitionati anvelope Atturo pe iarna? In magazinul anvelopele.md gasiti cea mai mare varietate!

Pe tot sezonul cauciuc Atturo

Fabricantul a reusit sa proiecteze o cale magnifica pentru conducere in orice perioada. Aceste anvelope se evidentiaza prin proprietatile lor bune de conducere pe autostrade umede si uscate, la temperaturi extinse si scazute. Merge pentru utilizare urbana si off-road. Importantul cistig este raportul calitate-pret. Pentru a va asigura de acest lucru, este nevoie sa procurati anvelope pentru toate anotimpurile si sa le testati desinestatator. Fara indoiala ca veti fi satisfacut!

Ce au special anvelopele de vara Atturo?

Printre principalele proprietati ale anvelopelor de vara Atturo, se poate evidentia compozitia chimica neobisnuita a anvelopei, datorita careia a fost posibila cresterea semnificativa a rezistentei la uzura si a rezistentei. De asemenea, nu va fi de prisos sa retineti parametrii de cuplare sporiti si un nivel scazut de consum de combustibil.

Care sunt principalele caracteristici ale anvelopelor de iarna Atturo?

Principalii parametri ai anvelopelor de iarna Atturo includ:

  • miscare confortabila si stabila
  • flotabilitate excelenta pe suprafete alunecoase
  • aranjament dens al lamelelor
  • stabilitate la temperaturi critic scazute
De ce sa cumparati anvelope All Season Atturo?

Anvelopele pentru toate anotimpurile Atturo s-au declarat rapid si zgomotos pe piata auto globala. Dezvoltarea acestor anvelope se realizeaza exclusiv cu utilizarea echipamentelor si tehnologiilor moderne, ele fiind perfect adaptate la temperaturi negative si pozitive, ceea ce face posibila utilizarea lor pe tot parcursul anului.

Ce alternative exista la brandul Atturo?

Daca din anumite motive anvelopele Atturo nu vi se potrivesc, puteti alege optiuni alternative:

  • Interstate    
  • Pro Comp        
  • Tri-Ace    
  • Mickey Thompson

Anvelope auto - intregul catalog cu toate anvelopele.

Sus