Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Cauciuc Belshina - garantia calitatii!

Anvelope Belshina au primit larga popularitate intre proprietari de masini, care vreau sa cumpere cauciuc auto de calitate superioara la un pret accesibil. Marfa acestei marci comerciale se implementeaza utilizind materia prima exclusiv de calitate inalta, la fabrici dotate cu echipament nou. Fabricantul sugereaza sortiment mare de anvelope de vara, de iarna si pe tot sezonul.

Pneuri pe sezonul de vara Belshina

Cauciucurile pe sezonul de vara constata stabilizarea termica marita. Datorita tehnologiilor moderne de marfa, pneul isi mentine proprietatile de mobilizare si la temperaturi inalte . Aiest moment permite companiei sa vanda marfa in peste 100 de state din toata lumea. Gradul micsorat de galagie este alta caracteristica, care a fost primita prin crearea proiectului moderat si asimetric al benzii de rulare. Pentru a vedea toate beneficiile, comandati chiar acum pneurile de vara Belshina .

Pneuri pe sezon de iarna Belshina

Pe anotimpul rece fabricantul a creat pneuru Belshina de iarna care au multe avantaje. Trebuie, in special, de accentuat miscarea stabila a automobilului la marirea vitezei si franare pe drum inzapezit. Modelul specific al benzii asigura o aderenta de inalta calitate pe pista. Totodata, forma benzii reduce aderenta murdariei si a ninsorii . Aiesta e o solutie excelenta pentru a sofa in sezonul rece si in conditii dificile. Intentionati sa cumparati pneuri Belshina pe iarna? Pe site-ul anvelopele.md faceti rost de cea mai mare varietate!

Anvelope pe tot anul Belshina

Fabricantul a izbutit sa proiecteze o solutie magnifica pentru conducere pe orice sezon. Aceste anvelope se remarca prin proprietatile lor superbe de conducere pe autostrade ude si uscacioase, la temperaturi extinse si scazute. Este adaptat pentru utilizare orasaneasca si mediu rural. Principalul cistig e legatura calitate-pret. Pentru a va asigura de acest lucru, trebuie sa comandati anvelope pentru toate anotimpurile ca sa le testati singuri. Fara indoiala ca o sa fiti multumit!

De ce sa cumparati anvelope de vara Belshina?

Productia anvelopelor de vara Belshina se realizeaza in fabrici moderne, folosind cele mai relevante si avansate tehnologii. Printre principalele avantaje se numara caracteristicile de conducere imbunatatite, fiabilitatea si costurile rezonabile.

Ce este remarcabil la anvelopele de iarna ale lui Belshin?

Anvelopele de iarna Belshina vor oferi o miscare confortabila si sigura in conditii climatice dure. Se comporta bine chiar si in cele mai severe ingheturi si temperaturi critice. Modelul unic al benzii de rulare in forma de V ofera o aderenta excelenta pe suprafetele alunecoase si acoperite cu zapada.

Pentru cine sunt potrivite anvelopele Belshina all-season?

Anvelope pentru orice vreme Belshina concepute pentru utilizare pe tot parcursul anului calendaristic. Sunt perfecte pentru utilizare in climat temperat si bland sau pentru proprietarii de masini care conduc rar iarna.

Ce alternative exista la brandul Belshina?

Ca alternativa, putem oferi anvelope ale unor marci precum:

  • Laufenn    
  • SilverStone           
  • Annaite    
  • Austone

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope pentru autoturisme prezentate pe site-ul nostru.

Sus