Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Alege cauciucul Contyre cu livrare

Cauciuc auto Contyre a capatat popularitate larg raspandita intre automobilisti, care vreau sa cumpere cauciuc auto de calitate magnifica la un cost favorabil. Marfa acestui brand se dezvolta utilizind materia prima exclusiv calitativa, la instalatii industriale echipate cu echipament actual. Producator de marfuri prezinta sortiment larg de pneuri pe tot sezonul, de iarna si de vara.

Cauciucuri pe sezon de vara Contyre

Cauciucurile pe sezonul de vara atrag atentia cu stabilitatea termica ridicata. Cauciucul datorita tehnologiilor actuale de marfa isi pastreaza proprietatile de antrenare chiar la temperaturi ridicate. Aiest lucru face posibil marcii comerciale sa implementeze produsele in peste 60 de tari din intreaga lume. Gradul mic de zgomot este alta proprietate, ce a fost obtinuta prin infiintarea designlui simplificat si neregulat a benzii de rulare. Comandati chiar acum pneurile de vara Contyre pe site-ul nostru, pentru a determina toate avantajele.

Cauciucuri de iarna Contyre

Pe sezonul rece compania a dezvoltat pneuru Contyre de iarna care au multe avantaje. Trebuie, in principal, de subliniat miscarea fixa a vehiculului la marirea vitezei si franare pe suprafata inzapezita. Modelul unic al benzii de rulare garanteaza o aderenta cu buna calitate pe pista. Forma benzii totodata reduce aderenta murdariei si a omatului. Aiesta e o iesire grozava pentru a conduce in sezonul rece si in conditii dificile. Planificati sa procurati pneuri Contyre de iarna? In magazinul anvelopele.md gasiti cea mai ampla gama!

Cauciucuri pe tot anotimpul Contyre

Fabricantul a izbutit sa creeze o cale favorabila pentru sofare pe orice anotimp. Aceste anvelope se remarca prin caracteristicile lor excelente de sofare pe traseuri umede si uscacioase, la temperaturi inalte si mici. Merge pentru folosire urbana si mediu rural. Importantul profit e raportul calitate-pret. Ca sa va asigurati de acest lucru, este nevoie sa procurati anvelope pentru toate anotimpurile ca sa le testati desinestatator. Suntem siguri ca o sa fiti multumit!

Care sunt beneficiile anvelopelor de vara Contyre?

Anvelopele de vara Contyre nu au mai fost pe piata de atata timp, dar au reusit deja sa adune un numar foarte mare de fani. Printre principalele avantaje ale acestor anvelope, trebuie evidentiate aderenta sporita, flotabilitatea excelenta pe diferite suprafete, precum si durata de viata lunga.

Ce au special anvelopele de iarna Contyre?

Anvelopele de iarna Contyre au o aderenta puternica pe absolut orice suprafata de drum, se remarca prin stabilitate excelenta. Anvelopele includ parametrii necesari pentru functionarea intr-o perioada de timp grea. On ciuda prezentei varfurilor, zgomotul strain practic nu apare.

Sunt anvelopele Contyre all-season cu adevarat atat de bune?

Anvelopele Contyre pentru toate anotimpurile isi arata partea pozitiva pe tot parcursul anului. Sunt fabricate folosind tehnologii moderne folosind cele mai moderne echipamente si, de asemenea, indeplinesc toate standardele si cerintele.

Ce alternative exista la brandul Contyre?

Ca alternativa, putem oferi anvelope ale unor marci precum:

  • Sumitomo    
  • GT Radial        
  • Matador    
  • Avon

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope pentru pasageri prezentata pe site-ul nostru.

Sus