Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Achizitioneaza cauciucul Gripmax cu livrare

Cauciuc auto Gripmax a gasit larga popularitate la automobilisti, care doresc sa cumpere anvelope de calitate excelenta la un pret scazut. Marfa acestui brand se dezvolta aplicind materia prima doar de calitate inalta, la intreprinderi dotate cu utilaj nou. Producatorul sugereaza sortiment larg de cauciuc auto de vara, de iarna si pe tot sezonul.

Anvelope de vara Gripmax

Pneurile de vara constata stabilizarea termica extinsa. Pneul isi rezerva caracteristicile de mobilizare chiar si la temperaturi inalte datorita tehnologiilor moderne de bunuri . Aiest moment permite marcii comerciale sa implementeze bunurile in peste 60 de tari din intreaga lume. Alta proprietate este gradul mic de zgomot, ce a fost primit prin crearea designlui simplificat si neregulat a benzii de rulare. . Procurati chiar acum pneurile de vara Gripmax pe site-ul anvelopele.md, cu scopul de a stabili toate profiturile.

Cauciuc pe sezon de iarna Gripmax

Fabricantul pentru clima rece a creat cauciuc Gripmax pe iarna care au o cantitate mare de avantaje . Mai intii, e nevoie de subliniat miscarea fixa a automobilului la accelerare si oprire pe suprafata inzapezita . Modelul specific al benzii ofera o aderenta cu inalta calitate pe drum. Totodata, forma benzii reduce lipirea murdariei si a ninsorii . Aceasta este o iesire superba pentru a sofa in sezonul rece si in situatii dificile. Planificati sa comandati anvelope Gripmax pentru iarna? Pe site-ul anvelopele.md gasiti cea mai mare varietate!

Cauciucuri pe tot anul Gripmax

Fabricantul a reusit sa proiecteze o solutie minunata pentru conducere pe orice sezon. Aceste anvelope se evidentiaza prin caracteristicile lor excelente de conducere pe drumuri umede si uscate, la temperaturi inalte si mici. Merge pentru folosire orasaneasca si off-road. Principalul profit este raportul calitate-cost. Ca sa va asigurati de acest lucru, este nevoie sa procurati anvelope pentru toate anotimpurile si sa le testati singuri. Suntem siguri ca o sa fiti satisfacut!

Cum sa comanzi anvelopele de vara Gripmax de la tine?

Puteti cumpara anvelope de vara Gripmax completand o cerere pe site sau sunand la + 373 68 257 576. Oferim doar produse de inalta calitate si originale cu livrare in Chisinau si in toata Moldova.

Care sunt beneficiile anvelopelor de iarna Gripmax?

Anvelopele de iarna Gripmax sunt renumite pentru caracteristicile lor de aderenta si de rulare. Aceste anvelope sunt produse in fabrici moderne folosind cea mai recenta tehnologie.

Ce au special anvelopele Gripmax all-season?

Printre principalele caracteristici ale anvelopelor pentru toate anotimpurile Gripmax se numara urmatoarele:

  • aderenta excelenta in toate conditiile meteorologice
  • consum redus de combustibil
  • nivel scazut de zgomot
  • dezvoltare cu cea mai recenta tehnologie
Ce alternative exista la marca Gripmax?

Ca alternativa, putem oferi anvelope ale unor marci precum:

  • Viking
  • Winda Boto
  • Headway
  • Windforce

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope pentru pasageri prezentata pe site-ul nostru.

Sus